reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Do kobiet ktore maja juz dzieci :)... Kiedy zaczęłyście stosować jakies kremy czy balsamy na rozstępy. ? I czy w ogole stosowałyście:) ?
u każdego będzie inaczej. Jak jesteśmy nawodnione, geny, skłonności itp. Ja już mam mnóstwo z okresu rośnięcia. Troszkę się znam na składach i większość kremów dla kobiet w ciąży jest zapchana parabenami i sylikonami. Ja odkąd wiem, że jestem w ciąży systematycznie się smaruje;) Postawiłam na naturalne masła i zobaczymy co z tego będzie;)

w57vyx8d0y5gtqc5.png

reklama
Od wczoraj mnie nie było a tyle do nadrobienia [emoji32]

My dziś po badaniach. 400 zł w portfelu, a tu do zapłaty 129 zł mile zaskoczenie [emoji4]
To tyle z pozytywnych rzeczy . Wciąż nudności, wymioty i zgaga. Co zjem to wracam. Nawet mężowi nie umiem ugotować,bo na sam widok biegnę do łazienki, nie wspominając o zapachu [emoji22]

Kupiłam dzisiaj pierwszy kocyk , jak się powstrzymać jak się widzi takie cuda [emoji173]

A co do szarlotki to zapraszam. Upieklam przedwczoraj, ale na jednym kawałku się skończyło [emoji29]

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Hejka, jestem tu nowa. Latałam po całym internecie, żeby znaleźć jakieś forum dla ciężarnych i wpadłam na tą stronę. Widzę, że można tu z wami o wszystkim porozmawiać. To jest moja pierwsza ciąża i po prostu szukam, może jakiegoś wsparcia albo czegoś żeby zająć czas, gdy siedzę na zwolnieniu w domku. Pozdrawiam Asia :)

Dziewczyny miała może któraś z was problem z hemoroidami w ciąży?

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Tak, nie za bardzo można sobie pomóc, zostały mi do dziś, po tej ciazy planuje pójść do lekarza i coś z nimi zrobić w końcu. Pomaga trochę wyproznianir się w pozycji kucnej. Sa do tego specjalne podnóżki albo można postawić stopy po prostu na taborecie czy odwróconej misce.
Do kobiet ktore maja juz dzieci :)... Kiedy zaczęłyście stosować jakies kremy czy balsamy na rozstępy. ? I czy w ogole stosowałyście:) ?
Nie pamiętam kiedy zaczęłam chyba jak się brzuch zaczął pokazywać. Stosowalam jakiś balsam z Rossmanna i prawie mi się udało, skóra się rozeszła tydzień przed porodem. Teraz planuje kupić coś mocniejszego no i mam nadzieję ze teraz już się ta skóra skoro raz była rozciagnieta a byłam też wtedy w ogóle o 25kg ciezsza rozciagnie ładnie bez pękania.

m3sxyx8dzur8ghzn.png

Ja tez mam problemy z jedzeniem... na nic nie mam ochoty, na sam widok mnie mdli a jesc cos trzeba...
Dziewczyny a moze macie na cos szczegolna ochote? Na sama mysl cieknie Wam slinka? [emoji4]

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
mi codziennie na coś innego :) jednego dnia miałam tak na kiszone, potem na ser żółty a teraz na dżem truskawkowy :) ale poza ulubionym "smakiem dnia" cała reszta jedzenia mnie odrzuca

Gdyby nie ciąża to powinnam w sb dostać druga miesiączkę ale plamienia implantacyjne zdaje sie, ze sa tylko przy pierwszej planowanej miesiączce. Czy sie mylę? Przytulania z mężem nie było od początku plamienia bo sie boje...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hejka, jestem tu nowa. Latałam po całym internecie, żeby znaleźć jakieś forum dla ciężarnych i wpadłam na tą stronę. Widzę, że można tu z wami o wszystkim porozmawiać. To jest moja pierwsza ciąża i po prostu szukam, może jakiegoś wsparcia albo czegoś żeby zająć czas, gdy siedzę na zwolnieniu w domku. Pozdrawiam Asia :)
witaj Asiu !

Witajcie kochane. Zobaczyłam dziś coś dziwnego na sutkach, powiedzcie czy też tak macie: sutki mam zakończone tak jakby czymś żółto-zielonym? Taka jakby zaschnięta ropa. Myślicie że powinnam ją jakoś zdjąć? Po prysznicu sama się nie spłukała, to jest jakby taki czop zatykający sutek... inaczej nie potrafię tego opisać...
A jeszcze odnośnie prysznica to dziś myślałam , że zemdleje, tak mi słabo się zrobiło, że musiałam bardzo się starać aby nie stracić świadomości. A do tego byłam sama w domu :/

Napisane na MI NOTE Pro w aplikacji Forum BabyBoom
To pierwsze podrygi piersi do karmienia..tez takie mialam w poprzednich ciazach..

reklama
dziewczyny , wracając do cytologii, lekarze powiedział że mogę mieć po niej deliktatne plamienie..i rzeczywiście mam, po raz pierwszy od początku ciąży :( niby mnie przestrzegł ze tak może być, ale się martwię. a jak to było u Was?

Do góry