reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
A przepraszam nie doczytałam [emoji53] miałyśmy tu juz przypadki ze dzidzia się pojawiła wiec trzymam za Ciebie podwójne kciuki

Zobaczymy za tydzień. Nie załamuję się jakoś, pierwsze koty za płoty ;)
Następnym razem będzie dobrze, tak myślę.
Badz dobrej mysli :-) !!!

m3sx9jcg8o411yy9.png

Nie zgodzę się, dobrze może i sie mówi ze ciąża to nie choroba ale mdłości , złe samopoczucie bóle brzucha , bóle głowy huśtawka emocjonalna to nie są choroby a jednak rzeczy które przeszkadzają w normalnym funkcjonowaniu . Ja jestem zdanie ze skoro całe życie płace składki to jak przez 5 czy 6 miesięcy będę na zwolnieniu to mi się należy na pewno nikogo nie okradam. Okradane jesteśmy my jak musimy wybierać czy zostać z dzieckiem gdzie dostajemy marne grosze czy zostawić dziecko nie wiadomo z kim ( nie każdy ma dziadków ) i wrócić do pracy żeby się utrzymać . To jest dopiero złodziejstwo.

Napisane na iPhone w aplikacji
Forum BabyBoom
f2w33e3k3rxv2l9n.png

Popieram!!!

Ja jestem załamana:( mam chyba angine ;( wszystko mnie boli , gardlo mam straszne ;/ na 11 mam lekarza . ale sie boje ze to moze zaszkodzic maluszkowi ;(

wniduay3s76h08au.png

Właśnie wiedziałam, że ktoś tak też miał, ale nie miałam jak przejrzeć całego wątku ;)
zresztą wczoraj przepłakałam cały wieczór.

reklama
On ma 22 lata. Ja muszę narazie skończyć liceum ;) studia łatwiej bo zaocznie. Nie ma opcji żebym nie skończyła szkoły i studii. Będzie ciężko ale się da :)

w57vyx8d0y5gtqc5.png
U mnie są tez licea zaoczne. Wiele moich koleżanek skończyło takie liceum.

Z tym zwolnieniami to na pewno było wiele przekretów. Dlatego kontrolują , jestem za tym , żeby każda mogła iść na zwolnienie kiedy ma na to ochotę , ale z drugiej strony są takie osoby, które nie mają żadnych dolegliwości , mie mają ciężkiej pracy,mieszkają blisko i mogły pracować a im się po prostu nie chce.

f2w3skjoapwrgv7j.png

Do góry