Emkaa
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nie chce kończyć takiego liceum. Chodzę do najlepszej szkoły w mieście i to ją skończęU mnie są tez licea zaoczne. Wiele moich koleżanek skończyło takie liceum.
Z tym zwolnieniami to na pewno było wiele przekretów. Dlatego kontrolują , jestem za tym , żeby każda mogła iść na zwolnienie kiedy ma na to ochotę , ale z drugiej strony są takie osoby, które nie mają żadnych dolegliwości , mie mają ciężkiej pracy,mieszkają blisko i mogły pracować a im się po prostu nie chce.
Brawo!! Trzymam kciukinie chce kończyć takiego liceum. Chodzę do najlepszej szkoły w mieście i to ją skończę
Powodzenia, dasz radę! Trzymam za Was kciuki [emoji110] [emoji110] [emoji110]nie chce kończyć takiego liceum. Chodzę do najlepszej szkoły w mieście i to ją skończę
A spróbowałas pić więcej wody ? Najczęstszą przyczyną bólu głowy w ciąży jest odwodnienieA ja wstałam dalej z bólem głowy bo mąż przywiózł Aspirynę Wypiłam kawę, nie za mocną ale normalną czarną (bleeee) i jest o wiele lepiej, zobaczymy dalej.
Świetnie , że jesteś ambitna. Na pewno dasz rade ![emoji4]nie chce kończyć takiego liceum. Chodzę do najlepszej szkoły w mieście i to ją skończę
Tak, już więcej nie dam rady pićA spróbowałas pić więcej wody ? Najczęstszą przyczyną bólu głowy w ciąży jest odwodnienie
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom