reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Ja jestem załamana:( mam chyba angine ;( wszystko mnie boli , gardlo mam straszne ;/ na 11 mam lekarza . ale sie boje ze to moze zaszkodzic maluszkowi ;(

wniduay3s76h08au.png
Wiele kobiet w ciąży bierze antybiotyki i z dziećmi wszystko jest w porządku , dlatego nie martw się , głowa do góry.

f2w3skjoapwrgv7j.png

reklama
U mnie są tez licea zaoczne. Wiele moich koleżanek skończyło takie liceum.

Z tym zwolnieniami to na pewno było wiele przekretów. Dlatego kontrolują , jestem za tym , żeby każda mogła iść na zwolnienie kiedy ma na to ochotę , ale z drugiej strony są takie osoby, które nie mają żadnych dolegliwości , mie mają ciężkiej pracy,mieszkają blisko i mogły pracować a im się po prostu nie chce.

f2w3skjoapwrgv7j.png
nie chce kończyć takiego liceum. Chodzę do najlepszej szkoły w mieście i to ją skończę;)

w57vyx8d0y5gtqc5.png

nie chce kończyć takiego liceum. Chodzę do najlepszej szkoły w mieście i to ją skończę;)

w57vyx8d0y5gtqc5.png
Brawo!! Trzymam kciuki :)

Wiecie co zauwazylam u siebie dziwny objaw. Jak zjem cos slodkiego kawalek czekolady, jogurt owocowy czy wczoraj gruszke po chwili mam okropny posmak w ustach taki metaliczny jakbym jakies leki brala. Nie jest to przyjemne.
Miala ktoras tak lub ma?

A ja wstałam dalej z bólem głowy bo mąż przywiózł Aspirynę :wściekła/y: Wypiłam kawę, nie za mocną ale normalną czarną (bleeee) i jest o wiele lepiej, zobaczymy dalej.

w57vyx8d0y5gtqc5.png
Świetnie , że jesteś ambitna. Na pewno dasz rade ![emoji4]

Ja z perspektywy lat widzę , że wiele osób po najlepszym liceum i studiach nie może teraz znaleźć pracy a wiele osób , które skończyły zwykłe szkoły i w gimnazjum miały same 2 teraz świetnie zarabia i dobrze im się wiedzie. Także nie ma reguły. Ogólnie życie nie sprawiedliwe jest.

f2w3skjoapwrgv7j.png

reklama
Do góry