reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
A przepraszam nie doczytałam [emoji53] miałyśmy tu juz przypadki ze dzidzia się pojawiła wiec trzymam za Ciebie podwójne kciuki

Zobaczymy za tydzień. Nie załamuję się jakoś, pierwsze koty za płoty ;)
Następnym razem będzie dobrze, tak myślę.
Badz dobrej mysli :-) !!!

m3sx9jcg8o411yy9.png

Nie zgodzę się, dobrze może i sie mówi ze ciąża to nie choroba ale mdłości , złe samopoczucie bóle brzucha , bóle głowy huśtawka emocjonalna to nie są choroby a jednak rzeczy które przeszkadzają w normalnym funkcjonowaniu . Ja jestem zdanie ze skoro całe życie płace składki to jak przez 5 czy 6 miesięcy będę na zwolnieniu to mi się należy na pewno nikogo nie okradam. Okradane jesteśmy my jak musimy wybierać czy zostać z dzieckiem gdzie dostajemy marne grosze czy zostawić dziecko nie wiadomo z kim ( nie każdy ma dziadków ) i wrócić do pracy żeby się utrzymać . To jest dopiero złodziejstwo.

Napisane na iPhone w aplikacji
Forum BabyBoom
f2w33e3k3rxv2l9n.png

Popieram!!!

Ja jestem załamana:( mam chyba angine ;( wszystko mnie boli , gardlo mam straszne ;/ na 11 mam lekarza . ale sie boje ze to moze zaszkodzic maluszkowi ;(

wniduay3s76h08au.png

Właśnie wiedziałam, że ktoś tak też miał, ale nie miałam jak przejrzeć całego wątku ;)
zresztą wczoraj przepłakałam cały wieczór.

reklama
On ma 22 lata. Ja muszę narazie skończyć liceum ;) studia łatwiej bo zaocznie. Nie ma opcji żebym nie skończyła szkoły i studii. Będzie ciężko ale się da :)

w57vyx8d0y5gtqc5.png
U mnie są tez licea zaoczne. Wiele moich koleżanek skończyło takie liceum.

Z tym zwolnieniami to na pewno było wiele przekretów. Dlatego kontrolują , jestem za tym , żeby każda mogła iść na zwolnienie kiedy ma na to ochotę , ale z drugiej strony są takie osoby, które nie mają żadnych dolegliwości , mie mają ciężkiej pracy,mieszkają blisko i mogły pracować a im się po prostu nie chce.

f2w3skjoapwrgv7j.png

Do góry