reklama
Zając Czerwcowy
Fanka BB :)
Badz dobrej mysli :-) !!!Zobaczymy za tydzień. Nie załamuję się jakoś, pierwsze koty za płoty
Następnym razem będzie dobrze, tak myślę.
Nie zgodzę się, dobrze może i sie mówi ze ciąża to nie choroba ale mdłości , złe samopoczucie bóle brzucha , bóle głowy huśtawka emocjonalna to nie są choroby a jednak rzeczy które przeszkadzają w normalnym funkcjonowaniu . Ja jestem zdanie ze skoro całe życie płace składki to jak przez 5 czy 6 miesięcy będę na zwolnieniu to mi się należy na pewno nikogo nie okradam. Okradane jesteśmy my jak musimy wybierać czy zostać z dzieckiem gdzie dostajemy marne grosze czy zostawić dziecko nie wiadomo z kim ( nie każdy ma dziadków ) i wrócić do pracy żeby się utrzymać . To jest dopiero złodziejstwo.
Napisane na iPhone w aplikacji
Forum BabyBoom
Popieram!!!
mlodamama21
reklama
Emkaa
U mnie są tez licea zaoczne. Wiele moich koleżanek skończyło takie liceum.On ma 22 lata. Ja muszę narazie skończyć liceum studia łatwiej bo zaocznie. Nie ma opcji żebym nie skończyła szkoły i studii. Będzie ciężko ale się da
Z tym zwolnieniami to na pewno było wiele przekretów. Dlatego kontrolują , jestem za tym , żeby każda mogła iść na zwolnienie kiedy ma na to ochotę , ale z drugiej strony są takie osoby, które nie mają żadnych dolegliwości , mie mają ciężkiej pracy,mieszkają blisko i mogły pracować a im się po prostu nie chce.