reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
Z tymi kontrolami z ZUS to jakaś paranoja o jak by mnie tak wezwali to bym im chyba nagadała. Wiecie comiesięczne najgorsze ze jak mój pracodawca chciał żeby ZUS skontrolował pracownika który nadużywał l4 a w rzeczywistości siedział i chlał to odpisali nam ze sami musimy sobie przeprowadzić taka kontrole .
U mnie piersi urosły, czuje je ale nie jest do duży ból.
Co do wizyt to 16 jakaś kumulacja

Napisane na iPhone w aplikacji
Forum BabyBoom
f2w33e3k3rxv2l9n.png

Niech mnie ktoś zastrzeli... poprosiłam męża żeby mi kupił paracetamol w drodze powrotnej. Jak mi nie przejdzie to wezmę tylko co dalej... Boję się że tak będzie już zawsze :(
Kochana,ja tak mam od 1 listopada :-( boke glowy ze oklady,nic nie pomaga tylko 1,5 tabletki paracetamolu pomaga... Masakra jakas

uwo9dqk323h73wzt.png

Czytałam o bólach głowy przyczyn może być wiele ale jedna z nich to np. Za mało pijemy wiec zwróćcie uwagę co i w jakich ilościach spożywacie.

Napisane na iPhone w aplikacji
Forum BabyBoom
f2w33e3k3rxv2l9n.png

Kurczę co z Wroniastą noooo.....

Mamusie młode, mlodziutkie ;) i jak rodzice zareagowali? (Już po weekendzie)
dziś jest już lepiej. Teściowie zareagowali super - bardzo się przejęli, że przez Mojego nie będę mogła skończyć szkoly i od razu się zaoferowali że gdybyśmy potrzebowali to "ich dom jest duży". bardzo potrzebowałam takiej otuchy. Tym bardziej że z treściami się nie za bardzo lubimy, więc jestem bardzo mile zaskoczona. Rodzice no cóż. złość, płacz, smutek, złość, płacz, smutek. ale dziś jest już naprawdę lepiej - nawet mama zapytała czy dalej mam skurcze i czy chce żeby poszła ze mną do lekarza. Wezmę ją, żeby zobaczyła że to sie dzieje naprawdę. Nie jestem zła za to co narazie mówią, bo naprawdę ich rozumiem. Najlepszym lekarstwem jest czas :)

w57vyx8d0y5gtqc5.png

Nie rozumiem jak mogą zabrać świadczenia ot tak sobie?! A jak wcześniej dziewczyny opłacały składki to fikcyjnie nie prowadziły działalności według nich? Żenada!!
Pójdę i mnie tylko zastresuja, tyle będzie z tego!

Nie rozumiem jak mogą zabrać świadczenia ot tak sobie?! A jak wcześniej dziewczyny opłacały składki to fikcyjnie nie prowadziły działalności według nich? Żenada!!
Pójdę i mnie tylko zastresuja, tyle będzie z tego!
Myślę, że chodzi o takie krótkie umowy , ktoś po miesiącu zachodzi w ciążę i zaraz na zwolnienie - wtedy szukają ściemy. Chociaż pewności nie mam. Prawdę mówiąc to bardzo wiele moich znajomych w podobny sposób oszukiwało , żeby mieć macierzyński
Teraz te Kosiankowe wprowadzili wiec takich przypadków na pewno jest mniej.
Ja się nie martwie z racji zawodu ;) tym bardziej , że jeszcze będę pracowała .

Mnie też boli głową często , bardzo możliwe , że od małej ilości picia.

f2w3skjoapwrgv7j.png

dziś jest już lepiej. Teściowie zareagowali super - bardzo się przejęli, że przez Mojego nie będę mogła skończyć szkoly i od razu się zaoferowali że gdybyśmy potrzebowali to "ich dom jest duży". bardzo potrzebowałam takiej otuchy. Tym bardziej że z treściami się nie za bardzo lubimy, więc jestem bardzo mile zaskoczona. Rodzice no cóż. złość, płacz, smutek, złość, płacz, smutek. ale dziś jest już naprawdę lepiej - nawet mama zapytała czy dalej mam skurcze i czy chce żeby poszła ze mną do lekarza. Wezmę ją, żeby zobaczyła że to sie dzieje naprawdę. Nie jestem zła za to co narazie mówią, bo naprawdę ich rozumiem. Najlepszym lekarstwem jest czas :)

w57vyx8d0y5gtqc5.png
Twój partner w jakim jest wieku? Szkołę można skończyć zaocznie, ja przeniosłam się na zaoczne studia w ciąży i dziś jestem mgr. Chociaż nie ukrywam, że serce mi pękało jak musiłam 2-3 miesięczna córkę zostawiać na kilka godzin. U mnie było na odwrót rodzina się cieszyła ja płakałam jak szlona, ale dzięki temu pokochałam bycie mamą. Mam rodzinę . Naprawdę w wieku 21 lat nie planowałam , że kiedykolwiek będę żoną, matką. To nie był mój świat. Teraz kocham ten stan. Dziecko to prawdziwe szczęście i sens życia.

f2w3skjoapwrgv7j.png

reklama
Do góry