reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Suelen u mnie IgG wynosi 280 a w pierwszej ciąży 320 i wszystko jest ok trzeba się martwić jak IgM jest dodatnie, IgG oznacza że chorobę juz przeszłaś

svchs65gg8talrm7.png
Anika lejesz miód na moje serce [emoji7]
IgM jest napisanie niereaktywne.

glupio to zabrzmi, ale ciesze sie, ze nie jestem sama.

reklama
A nie macie uczucia zimna? Mi jest wciąż zimno i cały czas chce mi sie spać...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też tak mam! Bardziej zimno niż zwykle, w nocy też. Mega zmęczona i spać mogę w każdej chwili.
Oddech mam płytki, zwłaszcza wieczorem.
Mam też wyższe tętno, często czuję jak mi wali serce, też tak macie? Mój gin mówi, że to normalne [emoji6]

Bellax gratulacje! [emoji8]

0d1yhqvkorvfo1vd.png

A nie macie uczucia zimna? Mi jest wciąż zimno i cały czas chce mi sie spać...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mi też zimno, jestem ciazowym kokonem non stop z kocem[emoji14]Dziś w ogóle jakaś niemoc wyszłam z łóżka tak na poważnie dopiero koło 2.
Dobrze że synek był dziś grzeczny i jak sobie lezalam to przyniusl swoje zabawki na łóżko i się grzecznie obok bawil.

m3sxyx8dzur8ghzn.png

Mi też często jest zimno- najlepiej pod kołderką, wcześniej przez 2 tyg przechodziły mnie ciągle dreszcze .

f2w3skjoapwrgv7j.png

W ogóle to jestem teraz w Pradze [emoji2] pierwszy raz w życiu! Mąż jechał na delegację, a skoro już nie muszę być w pracy to pojechałam z nim. Jest cudownie, zimno i słonecznie [emoji4] jutro wracamy.
A w przyszłym tyg przekażę L4 do pracy i będę musiała być w domu, na wypadek kontroli zwolnień. Na szczęście tylko przez tydzień.

0d1yhqvkorvfo1vd.png

Dziewczyny potrzebuję ojojania... niedawno wypiłam kompot z jabłek, bo to jedyne po czym mi nie jest niedobrze - wszystko zwróciłam do wc :( wymiotuję jak kot, trzęsę się, słabo mi, a jestem sama z bardzo absorbującym 3latkiem :/ temp. też urosła, mam 37.3 i mam ochotę umrzeć

74703e3ksg0ul1uj.png

reklama
Do góry