reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
Dziewczyny gdzie nasz początkowy entuzjazm? ?? U mnie tak samo [emoji53] nie wiem co się dzieje [emoji54] jadę właśnie do pracy ale wiem ze cały dzień będę myśleć o łóżku. Jak sobie przypomnę ze całkiem niedawno tak dobrze się czułam. ... a teraz ciągle mnie mdli[emoji22]

To chyba ja przygarnełam wasz entuzjazm ale z chęcią go wam oddam spowrotem! ;) co prawda dziś do 10 pospałyśmy z córką (tzn ona do 6:50 a później bajki :D) Ale jak juz wstałam to się i wykąpałam i posprzątałam, poprałam, obiad uszykowałam i teraz dorwałam książę Cukiernia Lidla i myślę co upiec po południu, zwykle bułki czy słodkie z serem :D więc energii mi nie brakuje Ale tak jak mówię mogę Wam trochę oddać :)

Dziewczyny z Hashimoto jak tam wasze wynki ja mam TSH 1,56 ginekolog powiedział że ok. Zadzwoniłam do endokrynolog podałam wyniki a ona kazała podnieść i to sporo .

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

A nie macie uczucia zimna? Mi jest wciąż zimno i cały czas chce mi sie spać...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mika ja mam . caly czas mi zimno, a wieczorami po kąpieli to najchętniej z grzejnikiem przy plecach bym chodzila ;) a o spaniu to juz nie piszę bo strasznie cgce mi sie spac cale dnie

wniduay3s76h08au.png

To chyba ja przygarnełam wasz entuzjazm ale z chęcią go wam oddam spowrotem! ;) co prawda dziś do 10 pospałyśmy z córką (tzn ona do 6:50 a później bajki :D) Ale jak juz wstałam to się i wykąpałam i posprzątałam, poprałam, obiad uszykowałam i teraz dorwałam książę Cukiernia Lidla i myślę co upiec po południu, zwykle bułki czy słodkie z serem :D więc energii mi nie brakuje Ale tak jak mówię mogę Wam trochę oddać :)

O matko jak ja Ci zazdroszczę! Ja nawet piekarnika nie mam i jeszcze na niego poczekam nie wspominając o zapale do pracy. Dobrze ze znalazłam kapustę zasmazana w zamrażarce to może chociaż łazanki jakoś przełknę.
Ja mam cały czas zimne stopy. Nawet mąż zauważył i mi gżał wczoraj.

Hejka dziewczyny.ja pomimo stalego zmeczenia(wczoraj przespalam pol dnia i cala noc)...to dzis pomimo mdlosci poranne capucino u mamy i ciasto styropian pieklysmy,pychota..teraz koncze obiadek ,ryz z kurczakiem w sosie smietanowym,czekam az za ponad godzine coreczka wroci ze szkoly...ja pomimo mdlosci to jadlabym tonami szynke hhaha masakra jakas

uwo9dqk323h73wzt.png

Dziewczyny z Hashimoto jak tam wasze wynki ja mam TSH 1,56 ginekolog powiedział że ok. Zadzwoniłam do endokrynolog podałam wyniki a ona kazała podnieść i to sporo .

Ja mam TSH poniżej normy bo biorę novothyral, ale ft3 i ft4 mam w normach :) a twoje ft3 i ft4 jak wyglądają? Wiesz, że TSH to nie hormon tarczycy tylko przysadki? Oczywiście ważne by był w odpowiednim przedziale, ale jesli t3 i t4 są poza normami to niedobrze

74703e3ksg0ul1uj.png

Ja mam TSH poniżej normy bo biorę novothyral, ale ft3 i ft4 mam w normach :) a twoje ft3 i ft4 jak wyglądają? Wiesz, że TSH to nie hormon tarczycy tylko przysadki? Oczywiście ważne by był w odpowiednim przedziale, ale jesli t3 i t4 są poza normami to niedobrze

74703e3ksg0ul1uj.png
Ft3 i FT4 mam w normie wg tego co pokazuje labolatorium od dziś biorę EUTHYROX 62,5 co drugi dzień 75

reklama
Cześć Dziewczyny..
Oj i ja jakos dzis jestem otępiała... Wróciłam wlasnie z zakupów.
Mojego M nie ma do polowy grudnia...auta nie ma. Wszystko trzeba samej. Cale szczęście, ze jako tako sie czuje. Zero mdlosci. Nie wymiotowałam ani razu.
Tylko energii brak. Chciałabym cos fajnego z Corka porobic a nic mi sie nie chce. Zakopalabym sie pod kocem i obudzila się na wiosnę...

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry