A nie macie uczucia zimna? Mi jest wciąż zimno i cały czas chce mi sie spać...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To chyba ja przygarnełam wasz entuzjazm ale z chęcią go wam oddam spowrotem! co prawda dziś do 10 pospałyśmy z córką (tzn ona do 6:50 a później bajki ) Ale jak juz wstałam to się i wykąpałam i posprzątałam, poprałam, obiad uszykowałam i teraz dorwałam książę Cukiernia Lidla i myślę co upiec po południu, zwykle bułki czy słodkie z serem więc energii mi nie brakuje Ale tak jak mówię mogę Wam trochę oddać
Mika ja mam . caly czas mi zimno, a wieczorami po kąpieli to najchętniej z grzejnikiem przy plecach bym chodzila a o spaniu to juz nie piszę bo strasznie cgce mi sie spac cale dnieA nie macie uczucia zimna? Mi jest wciąż zimno i cały czas chce mi sie spać...
O matko jak ja Ci zazdroszczę! Ja nawet piekarnika nie mam i jeszcze na niego poczekam nie wspominając o zapale do pracy. Dobrze ze znalazłam kapustę zasmazana w zamrażarce to może chociaż łazanki jakoś przełknę.To chyba ja przygarnełam wasz entuzjazm ale z chęcią go wam oddam spowrotem! co prawda dziś do 10 pospałyśmy z córką (tzn ona do 6:50 a później bajki ) Ale jak juz wstałam to się i wykąpałam i posprzątałam, poprałam, obiad uszykowałam i teraz dorwałam książę Cukiernia Lidla i myślę co upiec po południu, zwykle bułki czy słodkie z serem więc energii mi nie brakuje Ale tak jak mówię mogę Wam trochę oddać
A nie macie uczucia zimna? Mi jest wciąż zimno i cały czas chce mi sie spać...
Dziewczyny z Hashimoto jak tam wasze wynki ja mam TSH 1,56 ginekolog powiedział że ok. Zadzwoniłam do endokrynolog podałam wyniki a ona kazała podnieść i to sporo .
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Ft3 i FT4 mam w normie wg tego co pokazuje labolatorium od dziś biorę EUTHYROX 62,5 co drugi dzień 75Ja mam TSH poniżej normy bo biorę novothyral, ale ft3 i ft4 mam w normach a twoje ft3 i ft4 jak wyglądają? Wiesz, że TSH to nie hormon tarczycy tylko przysadki? Oczywiście ważne by był w odpowiednim przedziale, ale jesli t3 i t4 są poza normami to niedobrze