reklama
Matka:)
Fanka BB :)
Super!!! Buziaki i zdrowka dla Dzidziusia [emoji9]Ja właśnie po badaniu. Mój bobo ma 2.2 cm. USG miałam 1 raz przez brzuch ^^ ma 8t6d czyli nadal mniej o 6 dni. tzn że faktycznie mialam później owulke ale się cieszę musze sie umówić na prenatalne za 2 tyg nie wzięłam zdjecia ;(
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Gemmina
Ja też tak mam! Bardziej zimno niż zwykle, w nocy też. Mega zmęczona i spać mogę w każdej chwili.A nie macie uczucia zimna? Mi jest wciąż zimno i cały czas chce mi sie spać...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Oddech mam płytki, zwłaszcza wieczorem.
Mam też wyższe tętno, często czuję jak mi wali serce, też tak macie? Mój gin mówi, że to normalne [emoji6]
Bellax gratulacje! [emoji8]
Aleksandrax
Mi też zimno, jestem ciazowym kokonem non stop z kocem[emoji14]Dziś w ogóle jakaś niemoc wyszłam z łóżka tak na poważnie dopiero koło 2.A nie macie uczucia zimna? Mi jest wciąż zimno i cały czas chce mi sie spać...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dobrze że synek był dziś grzeczny i jak sobie lezalam to przyniusl swoje zabawki na łóżko i się grzecznie obok bawil.
Gemmina
W ogóle to jestem teraz w Pradze [emoji2] pierwszy raz w życiu! Mąż jechał na delegację, a skoro już nie muszę być w pracy to pojechałam z nim. Jest cudownie, zimno i słonecznie [emoji4] jutro wracamy.
A w przyszłym tyg przekażę L4 do pracy i będę musiała być w domu, na wypadek kontroli zwolnień. Na szczęście tylko przez tydzień.
A w przyszłym tyg przekażę L4 do pracy i będę musiała być w domu, na wypadek kontroli zwolnień. Na szczęście tylko przez tydzień.
Arya88
Dziewczyny potrzebuję ojojania... niedawno wypiłam kompot z jabłek, bo to jedyne po czym mi nie jest niedobrze - wszystko zwróciłam do wc wymiotuję jak kot, trzęsę się, słabo mi, a jestem sama z bardzo absorbującym 3latkiem :/ temp. też urosła, mam 37.3 i mam ochotę umrzeć
reklama
Matka:)
No właśnie......Zastanawiam sie co u Wroniastej cos ostatnio sie nie odzywa...???
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom