Anabella,ktory to tydzien powinien byc? U mnie dopiero kilka dni temu zaczelo bic serduszko,tez lekarz straszyl...ale nie poddalam sie,bo do 8 tygodnia wszystko moze sie zdarzyc i powinno sie czekac na serduszko...ehh kochana tak mi przykro.
![uwo9dqk323h73wzt.png](/forum/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fwww.suwaczki.com%2Ftickers%2Fuwo9dqk323h73wzt.png&hash=665f541aa4dc485815e1e5b86a2cfeac)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oczywiście, że zaglądamO rany Anabela tak mi przykro [emoji22] martwilysmy się o Ciebie ze nic nie piszesz ale cały czas miałam nadzieję że jakiś brak neta lub czasu a takie wieści. ...
Trzymaj się Kochana i oczywiście jeśli zechcesz nie opuszczaj naszego grona [emoji4]
A propo's Milka zaglądasz jeszcze do nas ? Jak się czujesz?
Buziaczki dla Was [emoji8]
![]()
Strasznie mi przykro [emoji22][emoji22][emoji22] Trzymaj się Kochana...[emoji8]Niestety serce Dzidzi nie biło. Jestem drugi dzień w szpitalu. Wczoraj dostałam tabletki i zaczęło się oczyszczać. Niestety nie wszystko także jutro znowu. Trzymam kciuki za Was dziewczyny i za Wasze dzidziusie
Gratuluję [emoji178][emoji178][emoji178]Anabela strasznie mi przykrotylko tyle mogę nappisać w takich chwilach człowiek się zastanawia jak nie docenia tego co ma
ja skromnie melduję się po wizycie, dzidziuś jest, widziałam bijące serduszko, choć jeszcze nie słychać..nie koniecznie mogę jeździć na rowerze więc chyba spasuję...mam też torbiel na jajniku ale to ma się wchłonąć podobno...Najśmieszniejsze pytanie....to Pani pierwsze dziecko?
a ja hihihiih nie trzecie! To ile Pani ma lat?mam 28
Boże jak mi przykro to samo przeżyłam w czerwcu trzymaj się.Niestety serce Dzidzi nie biło. Jestem drugi dzień w szpitalu. Wczoraj dostałam tabletki i zaczęło się oczyszczać. Niestety nie wszystko także jutro znowu. Trzymam kciuki za Was dziewczyny i za Wasze dzidziusie