reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Niestety serce Dzidzi nie biło. Jestem drugi dzień w szpitalu. Wczoraj dostałam tabletki i zaczęło się oczyszczać. Niestety nie wszystko także jutro znowu. Trzymam kciuki za Was dziewczyny i za Wasze dzidziusie

Anabela współczuję bardzo, to nie był widocznie ten czas i dzidzia do Ciebie wróci niedługo w postaci nowego maluszka. Ściskam i tulę mocno :* Teraz najważniejsze abyś duzo wypoczywała i się o nic nie martwiła. Dbaj o siebie!

reklama
Ja też jak czytam o tych Waszych wszystkich jadłospisach to mi się słabo robi, nawet czytać nie mogę tak mnie mdli... jeść mogę tylko suche bułki, rogale maślane z lidla i krakersy... kurde co za niezdrowa dieta, a tak chciałam dbać o to co jem w ciąży...

Czesc ... Przyszle lub obecne mamusie :)
Jestem tu nowa i wpadlam sie przywitac.
Jestem w 5 tygodniu... Mam do was pytanie... Jest to moja pierwsza ciaza u chcialabym sie zapytac kiedy najlepiej isc do lekarza ? I czy to normalne ze oprocz lekkich mdlosci mam co troche silne bóle brzucha takie jakby kłujące .?
Witamy. Wydaje mi się ze nie szybciej niż w 7 tygodniu bo wtedy lekarz moze juz zobaczyć serduszko. A wcześniej będziesz się schizować [emoji53] Bóle w dole brzucha są jak najbardziej normalne. Dzidzia robi sobie miejsce i macica się kształtuje [emoji4]

Ja też jak czytam o tych Waszych wszystkich jadłospisach to mi się słabo robi, nawet czytać nie mogę tak mnie mdli... jeść mogę tylko suche bułki, rogale maślane z lidla i krakersy... kurde co za niezdrowa dieta, a tak chciałam dbać o to co jem w ciąży...
Jakbym czytała o sobie , moja dieta wygląda podobnie. Mogę tylko na pocieszenie dodać , że za miesiąc wszystko przejdzie .

Jakbym czytała o sobie , moja dieta wygląda podobnie. Mogę tylko na pocieszenie dodać , że za miesiąc wszystko przejdzie .

heh nie wiem czy to pociesza czy raczej załamuje :p już tydzień mnie tak męczy i nie wyobrażam sobie że jeszcze miesiąc męki mnie czeka :/
Chciałam rodzicom powiedzieć dopiero po Wszystkich Świętych jak już będę miała wydruk z usg ale ciężko jest bo mama mnie wyciąga na siłownie nie rozumiejąc czemu znów odmawiam i w pracy też ciężko wytrzymać a na razie nie mogę powiedziec

Anabela strasznie mi przykro :( tylko tyle mogę nappisać w takich chwilach człowiek się zastanawia jak nie docenia tego co ma :(
ja skromnie melduję się po wizycie, dzidziuś jest, widziałam bijące serduszko, choć jeszcze nie słychać..nie koniecznie mogę jeździć na rowerze więc chyba spasuję...mam też torbiel na jajniku ale to ma się wchłonąć podobno...Najśmieszniejsze pytanie....to Pani pierwsze dziecko?
a ja hihihiih nie trzecie! To ile Pani ma lat? :D mam 28
Bardzo się cieszę, że serduszko bije [emoji4] oby i u mnie już biło, żebym nie musiała czekać i się denerwować.

rjyxq1k.png

ft7rplb.png

reklama
Do góry