Anabella,ktory to tydzien powinien byc? U mnie dopiero kilka dni temu zaczelo bic serduszko,tez lekarz straszyl...ale nie poddalam sie,bo do 8 tygodnia wszystko moze sie zdarzyc i powinno sie czekac na serduszko...ehh kochana tak mi przykro.
reklama
milka1234
Zaangażowana w BB
Oczywiście, że zaglądam Czytam kilka razy dziennie.O rany Anabela tak mi przykro [emoji22] martwilysmy się o Ciebie ze nic nie piszesz ale cały czas miałam nadzieję że jakiś brak neta lub czasu a takie wieści. ...
Trzymaj się Kochana i oczywiście jeśli zechcesz nie opuszczaj naszego grona [emoji4]
A propo's Milka zaglądasz jeszcze do nas ? Jak się czujesz?
Buziaczki dla Was [emoji8]
Co u mnie. Wczoraj byłam na USG. Samoistnie wszystko się oczyściło. Lekarz powiedział, że zapominamy o tym co się stało i dalej mam działać. Już nie krwawię.
Podjeliśmy decyzję, że mąż będzie brał witaminy na poprawienie jakości nasienia bo kilka lat temu miał tylko 10% prawidłowo wykształconych plemników. Może też to być przyczynom poronień.
Więc po mału stajemy na nogi i będziemy walczyć o nasze maleństwo. Tak szybko się nie poddam!!!! Utrzemy nosa temu czemuś co z nas kpi i poddaje próbom!!!!
Anabela przytulam mocno!!!!
mlodamama21
Fanka BB :)
KaSia86
Strasznie mi przykro [emoji22][emoji22][emoji22] Trzymaj się Kochana...[emoji8]Niestety serce Dzidzi nie biło. Jestem drugi dzień w szpitalu. Wczoraj dostałam tabletki i zaczęło się oczyszczać. Niestety nie wszystko także jutro znowu. Trzymam kciuki za Was dziewczyny i za Wasze dzidziusie
KaSia86
Gratuluję [emoji178][emoji178][emoji178]Anabela strasznie mi przykro tylko tyle mogę nappisać w takich chwilach człowiek się zastanawia jak nie docenia tego co ma
ja skromnie melduję się po wizycie, dzidziuś jest, widziałam bijące serduszko, choć jeszcze nie słychać..nie koniecznie mogę jeździć na rowerze więc chyba spasuję...mam też torbiel na jajniku ale to ma się wchłonąć podobno...Najśmieszniejsze pytanie....to Pani pierwsze dziecko?
a ja hihihiih nie trzecie! To ile Pani ma lat? mam 28
melomanka
Anabela przykro mi...
Milka super, ze sie nie poddajecie, przyjemnych staran zycze .
Gratuluje dziewczynom, ktore widzialy dzis swoje dzidzie .
Co do zlego odzywiania, to na poczatku ciazy to chyba normalne . Wiadomo, ze chcialoby sie lepiej, zdrowiej, ale ja nie dam rady sie zmuszac. Dzidzie i tak sobie poradza, jak komus bedzie mialo zabraknac jakichs witamin itp to tylko nam .
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Milka super, ze sie nie poddajecie, przyjemnych staran zycze .
Gratuluje dziewczynom, ktore widzialy dzis swoje dzidzie .
Co do zlego odzywiania, to na poczatku ciazy to chyba normalne . Wiadomo, ze chcialoby sie lepiej, zdrowiej, ale ja nie dam rady sie zmuszac. Dzidzie i tak sobie poradza, jak komus bedzie mialo zabraknac jakichs witamin itp to tylko nam .
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Rybcia2309
reklama
rudziutka38
Boże jak mi przykro to samo przeżyłam w czerwcu trzymaj się.Niestety serce Dzidzi nie biło. Jestem drugi dzień w szpitalu. Wczoraj dostałam tabletki i zaczęło się oczyszczać. Niestety nie wszystko także jutro znowu. Trzymam kciuki za Was dziewczyny i za Wasze dzidziusie
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom