reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Anabella,ktory to tydzien powinien byc? U mnie dopiero kilka dni temu zaczelo bic serduszko,tez lekarz straszyl...ale nie poddalam sie,bo do 8 tygodnia wszystko moze sie zdarzyc i powinno sie czekac na serduszko...ehh kochana tak mi przykro.

uwo9dqk323h73wzt.png

reklama
O rany Anabela tak mi przykro [emoji22] martwilysmy się o Ciebie ze nic nie piszesz ale cały czas miałam nadzieję że jakiś brak neta lub czasu a takie wieści. ...
Trzymaj się Kochana i oczywiście jeśli zechcesz nie opuszczaj naszego grona [emoji4]
A propo's Milka zaglądasz jeszcze do nas ? Jak się czujesz?
Buziaczki dla Was [emoji8]

Oczywiście, że zaglądam :) Czytam kilka razy dziennie.
Co u mnie. Wczoraj byłam na USG. Samoistnie wszystko się oczyściło. Lekarz powiedział, że zapominamy o tym co się stało i dalej mam działać. Już nie krwawię.
Podjeliśmy decyzję, że mąż będzie brał witaminy na poprawienie jakości nasienia bo kilka lat temu miał tylko 10% prawidłowo wykształconych plemników. Może też to być przyczynom poronień.
Więc po mału stajemy na nogi i będziemy walczyć o nasze maleństwo. Tak szybko się nie poddam!!!! Utrzemy nosa temu czemuś co z nas kpi i poddaje próbom!!!!

Anabela przytulam mocno!!!!

Ja od 2 dni czekam na meza bo kupuje mi po drodze w lidlu kajzerki takie chrupkie i do tego ser zolty..wczoraj jak sie dorwalam to zjazlam 2.5 sztuki co od rana nie przeszlo nic innego procz kisielu[emoji23]

Anabela strasznie mi przykro :( tylko tyle mogę nappisać w takich chwilach człowiek się zastanawia jak nie docenia tego co ma :(
ja skromnie melduję się po wizycie, dzidziuś jest, widziałam bijące serduszko, choć jeszcze nie słychać..nie koniecznie mogę jeździć na rowerze więc chyba spasuję...mam też torbiel na jajniku ale to ma się wchłonąć podobno...Najśmieszniejsze pytanie....to Pani pierwsze dziecko?
a ja hihihiih nie trzecie! To ile Pani ma lat? :D mam 28
Gratuluję [emoji178][emoji178][emoji178]

hchy3e3ksrymet2d.png

Anabela przykro mi...
Milka super, ze sie nie poddajecie, przyjemnych staran zycze :).
Gratuluje dziewczynom, ktore widzialy dzis swoje dzidzie :).

Co do zlego odzywiania, to na poczatku ciazy to chyba normalne ;). Wiadomo, ze chcialoby sie lepiej, zdrowiej, ale ja nie dam rady sie zmuszac. Dzidzie i tak sobie poradza, jak komus bedzie mialo zabraknac jakichs witamin itp to tylko nam :).

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry