reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Dobry

Dzien zabiegany nie mialam kiedy napisac.

Usg wyszlo super. Zarodek ma 19mm i jest w wieku 8t 3d wiec idealnie. wszystko wyglada dobrze.

Musialam juz sobie zarezerwowac temrin na usg genetyczne i udalo minsie do w miare dobrego lekarza bo to z luxmedu a to dopiero 4 tyg.

Gratuluje wszystkim udanych wozyt!! Bedzie coraz lzej.

Anabrlka wspolczuje.wiem jak to jest.trzymaj sie !!!!!!

Milka super podejscie. Pewnie ze bedzie dobrze!!

p19udqk3omu1vzit.png

ukdy3e5e73vk6yxz.png

Kropek i Kamyk 12.2012(**) Przecinek 06.2016(*)

reklama
Tak bardzo mi przykro z powodu utraconej ciąży :(
Ja mam wizytę za godzinę i strasznie sie boje.. U mnie 6t4d i praktycznie zero objawow oprocz bolących i wiekszych cycków. :( :(
ja też nie mam objawów i shizuje ale próbuje podejść do tego racjonalnie ;) bolą mnie piersi, brzuch i jajniki ale tak pobolewaja tylko. Jak wstane albo jak sie źle ułoże to dają o sobie znać. Nie mam apetytu ale nie dlatego, że mi niedobrze tylko poprostu nie mam na ci ochoty ;) nie przejmuj się będzie dobrze;)

w57vyx8d0y5gtqc5.png

Dobry

Usg wyszlo super. Zarodek ma 19mm i jest w wieku 8t 3d wiec idealnie. wszystko wyglada dobrze.

Musialam juz sobie zarezerwowac temrin na usg genetyczne i udalo minsie do w miare dobrego lekarza bo to z luxmedu a to dopiero 4 tyg.

p19udqk3omu1vzit.png

ukdy3e5e73vk6yxz.png

Kum gratuluję Wielkoluda [emoji38] super [emoji11]

Dobry

p19udqk3omu1vzit.png

ukdy3e5e73vk6yxz.png

No rewelacja, faktycznie duży już ten Twój Człowiek [emoji7][emoji178] Gratuluję! [emoji8]

hchy3e3ksrymet2d.png

Dziewczyny tak się zastanawiam... Od trzech dni czuję w dole brzucha takie dziwne pulsowanie...Jak myślicie co to może być? Na ruchy to duuużo za wcześnie, z resztą to nie to... Może to krew pompowana przez łożysko? Bo pulsuje tak jakby w rytm serca... Ciekawi mnie co to... ale fajnie czuć, że coś się tam dzieje [emoji178] Już nie mogę doczekać się ruchów [emoji178][emoji178][emoji178] Za pierwszym razem ruchy w 15tc poczułam...

hchy3e3ksrymet2d.png

Dziewczyny tak się zastanawiam... Od trzech dni czuję w dole brzucha takie dziwne pulsowanie...Jak myślicie co to może być? Na ruchy to duuużo za wcześnie, z resztą to nie to... Może to krew pompowana przez łożysko? Bo pulsuje tak jakby w rytm serca... Ciekawi mnie co to... ale fajnie czuć, że coś się tam dzieje [emoji178] Już nie mogę doczekać się ruchów [emoji178][emoji178][emoji178] Za pierwszym razem ruchy w 15tc poczułam...

hchy3e3ksrymet2d.png
To wcześniej ! Ja dopiero ok19-20tyg.
Mi się skojarzyło, że może jelita tak ci pracują w rytm serca [emoji23][emoji23]

Dziewczyny z nadwagą i po cesarkach (są takie?) mam pytanie:
Brzuch nad blizną, ta fałda zrobiła mi się mocno wypukła, nie miałam płaskiego brzucha bo grubasek ze mnie, ale nie był taki duży. Nie jem prawie więc na bank nie przytyłam, czy to może być od powiększającej się macicy? Zaobserwowałyście coś podobnego?

Wiem, że w kolejnych ciążach brzuch może szybciej rosnąć bo mięśnie brzucha mogą słabiej trzymać, po cesarce tym bardziej te mięśnie mogą być słabsze, ale by taki efekt w 7 tygodniu? W I ciąży w 6 miesiącu brzuch miałam ledwo ciążowy...

reklama
Do góry