reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Tak bardzo mi przykro z powodu utraconej ciąży :(
Ja mam wizytę za godzinę i strasznie sie boje.. U mnie 6t4d i praktycznie zero objawow oprocz bolących i wiekszych cycków. :( :(

reklama
Ja mam wizytę za godzinę i strasznie sie boje.. U mnie 6t4d i praktycznie zero objawow oprocz bolących i wiekszych cycków. :( :(
Ja też chciałam mieć - subtelne , a teraz oddałabym wszystkie za dobre samopoczucie . Spokojnie wiele kobiet nie ma oznak, wiele kobiet ma lekki poród , wiele ciężki - reguły nie ma.

Nie wiem jak wy , ale ja po tej sytuacji Annabeli - zaczełam schizować czy z dzieckiem wszytko ok.

ja to bym się cieszyła jak. U moje objawy były lZejsze czuje się jak chora a nie jak w ciąży . Anabela bardzo mi przykro, w takich sytuacjach trzeba sobie racjonalizować tłumaczyć ja jestem zdania ze dzieci nie umierają tylko zmieniają termin porodu u Ciebie będzie tak samo. Co do smaków mam problem bo mieszkam na takiej wsi ze w pobliżu nie ma żadnego sklepu a ja obecnie nie mam samochodu wiec muszę czekać na męża

Napisane na iPhone w aplikacji
Forum BabyBoom
f2w33e3k3rxv2l9n.png

Ja do 6 tygodnia i 2 dnia też nie mialam żadnych objawów, a nawet się świetnie czułam, dużo lepiej niż przed ciążą. A teraz jak od 5 dni zaczęło mnie mdlić, na wymioty zrywać to już mam dosyć. Jest naprawdę ciężko :(

Dziewczyny. Bylam juz z mezem na wizycie. Dzidzia ma prawie 13 mm czyli ponad centymetr.serduszko puka w rytmie 160 na minute wiec prawidlowo. Ciaza jest o okolo tydzien mlodsza wiec chyba owulacja sie przesunela. Wiec wychodzi 7t4d . Slyszalam serduszko. Jestem w szoku ze w tydzien dzidzia urosla az tyle,wieczorem jade na prywatna wizyte bo tak mialam ustalone ze to co bylam bylo na nfz u gin ktora mi prowadzi ciaze,a wieczorem jade do tego specjalisty co czasem bede odwiedzac ktory bedzie kontrolowal czy na pewno u dzidzi jest ok. Wiem ze nie powinno tak czesto robic sie usg,ale w moim przypadku co sie tydzien temu naplakalam musze miec wszystko na oku. Trzymam kciuki za wasze fasolki ktore dzisiaj podgladacie :-)

uwo9dqk323h73wzt.png
Polusiowa, gratuluję dużego dzidziusia [emoji173]
To chodzisz jednocześnie do lekarza na nfz i prywatnie? Ja właśnie też tak planuję, jak się okazało, że wszystkie badania też byłyby prywatne :/
A czy oni wiedzą o sobie, nie ma problemu z tym lekarzem z nfz? Obaj wpisują się do Twojej karty ciąży?

0d1yhqvkorvfo1vd.png

reklama
Do góry