reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
Ponad godzinne usg! Jestem w szoku, bo z tego co wiem powinno trwać od 10-20/30 min. Bo przecież powłoki brzuszne się nagrzewają. Może sprzęt był kiepski.

oar8pg4njr6t44vs.png

Ponad godzinne usg! Jestem w szoku, bo z tego co wiem powinno trwać od 10-20/30 min. Bo przecież powłoki brzuszne się nagrzewają. Może sprzęt był kiepski.

oar8pg4njr6t44vs.png
No właśnie sprzęt mają super, dzidzia chyba trochę dokazywała... Ale ta lekarka miała raka, chyba na narządach rodnych- od tamtej pory jest strasznie przewrażliwiona, bardzo dokładna i jeśli coś jej się nie podoba, odrazu by usuwała (mojej mamie zaproponowała usunięcie macicy bo mama miała mięśniaki)... Ale faktycznie strasznie długo [emoji53]

hchy3e3k39v7obqp.png

Dziewczyny mam pytanie:mam problem z oddychaniem tzn strasznie mi ciezko oddychac i jakby cos uciskalo moja klatke piersiowa.Czy to jest normalne w tak wczesnej ciązy?Czytalam ze w III trymestrze tak ale tak juz na poczatku.Strasznie mnie to meczy :/

Hej dziewczyny!

Rany padam na twarz, dziś pojechaliśmy na cmentarz bo 1.11 pchać się na bródnowski to samobójstwo... a i tak były dzikie tłumy ludzi :/

Motylek05- a gdzie dokładnie? Ja mieszkam w Markach.

U Nas jak ktoś pyta "o rany przecież nie chciałaś drugiego dziecka" (faktycznie ponad 4 lata miałam wstręt do dzieci) to odpowiadam właśnie, ze 500+ mnie przekonało zawsze wtedy się zamykają :D

Na problemy z miesniami kegla polecam kulki gejszy! Efekt mega.... a i przyjemnie się nosi ;)

Dziewczyny mam pytanie:mam problem z oddychaniem tzn strasznie mi ciezko oddychac i jakby cos uciskalo moja klatke piersiowa.Czy to jest normalne w tak wczesnej ciązy?Czytalam ze w III trymestrze tak ale tak juz na poczatku.Strasznie mnie to meczy :/

Normalne. Musisz pompować teraz więcej krwi, dla siebie i dziecka. Stad ta zadyszka.

Enkamat....my tez bylismy dzis na Wólce i mocno się zdziwiliśmy , że juz kasę chcą za parkowanie. A ludzi tyle jak na święta.

oar8pg4njr6t44vs.png

reklama

Też tak mam, w szczególności jak dużo mówię :) Pytałam na ostatniej wizycie i gin mówiła, ze to normalne. Tez myślałam, ze dopiero jak brzucho będzie uciskał a tu tak szybko... ufffff zdyszłam się :)

Do góry