reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
Ponad godzinne usg! Jestem w szoku, bo z tego co wiem powinno trwać od 10-20/30 min. Bo przecież powłoki brzuszne się nagrzewają. Może sprzęt był kiepski.

oar8pg4njr6t44vs.png

Ponad godzinne usg! Jestem w szoku, bo z tego co wiem powinno trwać od 10-20/30 min. Bo przecież powłoki brzuszne się nagrzewają. Może sprzęt był kiepski.

oar8pg4njr6t44vs.png
No właśnie sprzęt mają super, dzidzia chyba trochę dokazywała... Ale ta lekarka miała raka, chyba na narządach rodnych- od tamtej pory jest strasznie przewrażliwiona, bardzo dokładna i jeśli coś jej się nie podoba, odrazu by usuwała (mojej mamie zaproponowała usunięcie macicy bo mama miała mięśniaki)... Ale faktycznie strasznie długo [emoji53]

hchy3e3k39v7obqp.png

Dziewczyny mam pytanie:mam problem z oddychaniem tzn strasznie mi ciezko oddychac i jakby cos uciskalo moja klatke piersiowa.Czy to jest normalne w tak wczesnej ciązy?Czytalam ze w III trymestrze tak ale tak juz na poczatku.Strasznie mnie to meczy :/

Hej dziewczyny!

Rany padam na twarz, dziś pojechaliśmy na cmentarz bo 1.11 pchać się na bródnowski to samobójstwo... a i tak były dzikie tłumy ludzi :/

Motylek05- a gdzie dokładnie? Ja mieszkam w Markach.

U Nas jak ktoś pyta "o rany przecież nie chciałaś drugiego dziecka" (faktycznie ponad 4 lata miałam wstręt do dzieci) to odpowiadam właśnie, ze 500+ mnie przekonało zawsze wtedy się zamykają :D

Na problemy z miesniami kegla polecam kulki gejszy! Efekt mega.... a i przyjemnie się nosi ;)

Dziewczyny mam pytanie:mam problem z oddychaniem tzn strasznie mi ciezko oddychac i jakby cos uciskalo moja klatke piersiowa.Czy to jest normalne w tak wczesnej ciązy?Czytalam ze w III trymestrze tak ale tak juz na poczatku.Strasznie mnie to meczy :/

Normalne. Musisz pompować teraz więcej krwi, dla siebie i dziecka. Stad ta zadyszka.

Enkamat....my tez bylismy dzis na Wólce i mocno się zdziwiliśmy , że juz kasę chcą za parkowanie. A ludzi tyle jak na święta.

oar8pg4njr6t44vs.png

reklama

Też tak mam, w szczególności jak dużo mówię :) Pytałam na ostatniej wizycie i gin mówiła, ze to normalne. Tez myślałam, ze dopiero jak brzucho będzie uciskał a tu tak szybko... ufffff zdyszłam się :)

Do góry