Emkaa
Fanka BB :)
Rok temu moja szwagierka dostała.Dobry wieczór ! Wiecie czy teraz otrzymuje się becikowe?
Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Rok temu moja szwagierka dostała.Dobry wieczór ! Wiecie czy teraz otrzymuje się becikowe?
Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom
No właśnie sprzęt mają super, dzidzia chyba trochę dokazywała... Ale ta lekarka miała raka, chyba na narządach rodnych- od tamtej pory jest strasznie przewrażliwiona, bardzo dokładna i jeśli coś jej się nie podoba, odrazu by usuwała (mojej mamie zaproponowała usunięcie macicy bo mama miała mięśniaki)... Ale faktycznie strasznie długo [emoji53]Ponad godzinne usg! Jestem w szoku, bo z tego co wiem powinno trwać od 10-20/30 min. Bo przecież powłoki brzuszne się nagrzewają. Może sprzęt był kiepski.
Ja mialam w 12 tygodniu robione juz przez powloki brzuszne.Dziewczyny mam pytanie prawdopodobnie do tych mam które już są po pierwszej ciąży w którym tygodniu ginekolog zacznie robić normalne usg a nie dopochwowe ?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny mam pytanie:mam problem z oddychaniem tzn strasznie mi ciezko oddychac i jakby cos uciskalo moja klatke piersiowa.Czy to jest normalne w tak wczesnej ciązy?Czytalam ze w III trymestrze tak ale tak juz na poczatku.Strasznie mnie to meczy :/
Dziewczyny mam pytanie:mam problem z oddychaniem tzn strasznie mi ciezko oddychac i jakby cos uciskalo moja klatke piersiowa.Czy to jest normalne w tak wczesnej ciązy?Czytalam ze w III trymestrze tak ale tak juz na poczatku.Strasznie mnie to meczy :/