reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Pozdrawiam wszystkie kobietki które wstają dziś do pracy . :-)
Ale mi się nie chce . Mój porcelanowy tron już powitalam i porządnie przytulilam. Mam dość na cały dzień :-(

ckaiyx8dnvrdhn2p.png
Dokładnie jak ja, pierwsze mdłości , pierwsze wymioty. Do tego choroba i muszę do pracy :/ miałam ambitne plany pracować jak najdłużej , ale jeśli będę chorowała to dam sobie spokój , dziecko najwaniesze . A w takiej sytuacji jak teraz jestem nawet wolnego nie dostane na czas choroby.

reklama
Mlodamama powodzenia!

Jadę tramwajem i mam mdłości... mam nadzieję, że nie będę musiała wysiąść :/
Będę miała szkolenie z motywacji do pracy, a myślę o L4 za dwa tyg :) 9godz siedzenia przede mną! Trzymajcie kciuki :)

0d1yhqvkorvfo1vd.png

Witajcie,
Mam nadzieje, że przyjmiecie mnie do swojego grona :). Dopiero 4-5 tydzień. W czwartek zrobiłam test domowy a potem od razu na krew i okazało się, że po pierwszym miesiącu starań jestem w ciąży:). Mój mąż śmieje się ze mnie, że jak w piekarni ;). Do lekarza mam zamiar zapisać się w przyszłym tygodniu. Z moich obliczeń wynika, że termin to koniec czerwca. To nasz pierwszy maluch i powiem Wam szczerze, że jestem lekko przerażona. Tak naprawdę to chyba jeszcze do mnie nie dotarło :). Jak na razie to jestem jedynie lekko senna i mam obolałe piersi, bez większych problemów, ale z tego co czytam to dopiero zaraz się zacznie ;). Mam nadzieję, że znajdę w Was i waszych poradach skarbnicę wiedzy!!! Pozdrawiam Was gorąco i bardzo się cieszę, że mogę do Was dołączyć :)

Swoją drogą nie martwcie się "pincet+" długo nie pobierzemy- w ustawie było napisane, ze jest uchwalona tylko do grudnia 2017 :p i na bank dłużej nie dadzą rady wyczarowywac kasiory ;)

Dzień dobry! ;)

Też nie idę na zwolnienie bo szkoda mi premii :)

Witaj Sisi[emoji4]
Młodamama powodzenia !

w 500 to ja nigdy nie wierzyłam, że wgle wejdzie , a skoro jest to nawet, gdybyśmy przez miesiąc dostały za darmo 500 zł to będzie super ! Pół becikowego .

Zmęczenie i senność też dają mi się we znaki :( dzis jeszcze bolą mnie piersi i zaczęło się nocne bieganie do toalety oraz wysyp pryszczy, a i wzdęcia. Choć w sumie powinnam się cieszyć, bo ostatnim razem nie mialam żadnych objawów i wiadomo jak to się skończyło :(

Ostatnia edycja:
reklama
I moje mdłości wróciły [emoji46] Co tylko zjem odrazu jest mi niedobrze [emoji21] Jedyna dobra rzecz to że z powrotem spadły mi te 4kg które podskoczyły na początku...

hchy3e3k141c0230.png

Do góry