madziarra21
Fanka BB :)
Ja robię paznokcie ale niestety w tym nie pracuje, takie hobby, mam kilkanaście klientek i póki co nie zamierzam ich nigdzie odsyłać. Też zaczynałam od akrylu, przezucilam się na żel bo jest dla mnie wygodniejszy i z akrylu już nie korzystam ale mam wszystkie rzeczy poukładane w jednej szufladzie i często ją "wącham" heheA powiedz mi czy pracujesz z akrylem? Bo ja planuję z akrylu na żel się przestawić, mimo że o dziwo zapach mi nie przeszkadza jak w pierwszej ciąży :-)
![]()
Otrzymuje sie Ale zrobili jakiś próg zarobków, jeśli się nie myle to 1922 zl na osobę więc spory. Jak nie przekroczysz to dostaniesz. Ja na szczęście sie łapięDobry wieczór ! Wiecie czy teraz otrzymuje się becikowe?
Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom
Bol krzyża mnie dzisiaj zwalił z nóg. A do kościoła trzeba było jechać bo msza za dziadka. Później wszyscy na cmentarzu koło grobu stoją a wujek tak głośno mowi: "Jak już są wszyscy w komplecie to mogę powiedzieć, żeby wszyscy słyszeli " ja juz w głowie głupie myśli że może chce powiedzieć że rodzina sie powiększy bo wiem, że mama mu mówiła a on; "następna msza za dziadka dokładnie za rok o tej samej porze" heh a ja głupia myślałam że o mnie chce rozgadac
![](/forum/proxy.php?image=http%3A%2F%2Ftickers.babygaga.com%2Fp%2Fdev149pr___.png&hash=e5be9d18553375c01c4c32f2094b307c)