madziarra21
Fanka BB :)
Ja robię paznokcie ale niestety w tym nie pracuje, takie hobby, mam kilkanaście klientek i póki co nie zamierzam ich nigdzie odsyłać. Też zaczynałam od akrylu, przezucilam się na żel bo jest dla mnie wygodniejszy i z akrylu już nie korzystam ale mam wszystkie rzeczy poukładane w jednej szufladzie i często ją "wącham" hehe uwielbiałam ten zapach liquidu . A co do szkodliwości to rzeczywiście, ale jak sie to wdycha całe dnie i dzień w dzień.. Tak przynajmniej na szkoleniu mówili...A powiedz mi czy pracujesz z akrylem? Bo ja planuję z akrylu na żel się przestawić, mimo że o dziwo zapach mi nie przeszkadza jak w pierwszej ciąży :-)
Otrzymuje sie Ale zrobili jakiś próg zarobków, jeśli się nie myle to 1922 zl na osobę więc spory. Jak nie przekroczysz to dostaniesz. Ja na szczęście sie łapię kokosow nie zarabiam ale teraz na L4 dostaje więcej niz jak pracuje normalnie. Ok 300 zl więcej. Bo zwolnienie ciążowe 100% płatne więc weekendy i święta też się wliczają. Nie opłaca mi sie pracować więcDobry wieczór ! Wiecie czy teraz otrzymuje się becikowe?
Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom
Bol krzyża mnie dzisiaj zwalił z nóg. A do kościoła trzeba było jechać bo msza za dziadka. Później wszyscy na cmentarzu koło grobu stoją a wujek tak głośno mowi: "Jak już są wszyscy w komplecie to mogę powiedzieć, żeby wszyscy słyszeli " ja juz w głowie głupie myśli że może chce powiedzieć że rodzina sie powiększy bo wiem, że mama mu mówiła a on; "następna msza za dziadka dokładnie za rok o tej samej porze" heh a ja głupia myślałam że o mnie chce rozgadac