reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Pojechali [emoji4]
No więc tak... Teściowa to nawet przyjęła lajtowo, tesciu jeszcze bardziej, mój tata to się nawet śmiał i gratulowal. Do dziadka to chyba nie dotarło [emoji53] na 88 lat. Najgorzej to moja mama [emoji21] ale powiedziała mi ze musi dojść do siebie i wtedy pogadamy na spokojnie [emoji4]
Ogólnie cieszę się że mam to już za sobą i ze wszyscy przeżyli [emoji1]
Dzięki za kciuki [emoji11] Teraz muszę ogarnąć kuchnię bo wygląda jak po wybuchu. Do jutra dziewczyny [emoji4]

A czemu mama musi to przetrawić? Taki szok? Masz dużo dzieci czy o co chodzi? Jeśli mogę spytać

74703e3ksg0ul1uj.png

reklama
U nas też będzie zaskoczenie. Synek od października poszedł do przedszkola (wcześniej się nie dostał) i w końcu miałam pójść do pracy (dotąd byłam pełnoetatową mamą :) )... jeszcze m-C temu wizja ciąży była taka "jakby była to ok, i tak rok jeszcze będe w domu ze starszakiem" - los bywa przewrotny hehehe

74703e3ksg0ul1uj.png

A czemu mama musi to przetrawić? Taki szok? Masz dużo dzieci czy o co chodzi? Jeśli mogę spytać

74703e3ksg0ul1uj.png
Tak w skrócie Arya to mam dwie córki, jestem w wieku przedemerytalnym (38) to moja szósta ciąża, a moja mama to należy do tych przewrażliwionych panikar [emoji38]wiec jak to wszystko razem do kupy to się ciesze ze musiałam karetki wzywać [emoji1]

Wiek przedemerytalny? Jeszcze wiele lat pracy Cię czeka ;-) u mnie nawet pozytywne reakcje choć nie wiem jak jest za plecami ale zawsze radzilismy sobie sami więc tak na prawdę komu co do tego.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Wiek przedemerytalny? Jeszcze wiele lat pracy Cię czeka ;-) u mnie nawet pozytywne reakcje choć nie wiem jak jest za plecami ale zawsze radzilismy sobie sami więc tak na prawdę komu co do tego.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
No właśnie jeszcze trochę latek zostało do przepracowania [emoji53] ja też jestem ciekawa teraz lawiny plotek [emoji38]
Kurde miałam sprzątać

Kasia to prawda. Własny biznes ma bardzo wiele zalet i też trochę wad.

Emka jeśli macierzyński wyjdzie Ci poniżej 1000zl to wyrównują właśnie do tej kwoty, więc nie tak źle [emoji1]

7v8rikgnfeynrbw6.png

Ludzie zawsze będą gadać ! Nie przejmujmy się tym na co nie mamy wpływu. Jeśli z ciążą będzie wszystko ok to zamierzam się rozpływać w moim szczęściu :) wymarzone, wypragnione dziecko i mam nadzieje, że w 100% zdrowe.

reklama
Do góry