reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Dziękuję dziewczynki za odpowiedzi. Cierpliwa nie jestem, ale chyba tym razem postaram się powalczyć z tym ;) i poczekam do tego 8 tygodnia, żeby niepotrzebnie nie stresować się. Mam nadzieję, że będzie dobrze:)

Napisane na INSIGNIA 5 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też cierpliwa nie jestem. Dlatego idę pierwszy raz we czwartek s jak nic nie będzie widać to powtórzę badanie. Liczy się komfort psychiczny jak jesteś niecierpliwa to nie oszukujmy się i tak nie wytrzymasz ;)

reklama
Fajnie :-) Też prowadzisz swój biznes?

hchy3e3k39v7obqp.png
Nie. Jestem na umowie. Chociaż gabinetem zarządzam sama i kupuje wszystko sama , wiec poniekąd jakbym byla na swoim.

wniduay3s76h08au.png

Ja też cierpliwa nie jestem. Dlatego idę pierwszy raz we czwartek s jak nic nie będzie widać to powtórzę badanie. Liczy się komfort psychiczny jak jesteś niecierpliwa to nie oszukujmy się i tak nie wytrzymasz ;)
Postaram się, przynajmniej spróbuję dotrwać do tego 8 tyg., zobaczymy ile wytrzymam ;)

Napisane na INSIGNIA 5 w aplikacji Forum BabyBoom

To chodzi chyba o widoczność, że tłuszczyk ją ogranicza... Ale nie wyobrażam sobie godzinnego usg dopochwowo [emoji53] Koleżanka miała to usg prenatalne w 11tc ale na szczęście na brzuchu-trwalo u niej 1godz15min masakra [emoji44]

hchy3e3k39v7obqp.png
Matko to moje połuwkowe 3D nawet 30 min nie trwało.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry