reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Sorry yesenia cos przekombinowalam w odpowiedzi do ciebie. Ja miala cc po 3 dniach po cc walczylam o pokarm, herbatki, masowanie, dziecko... tak rozchulalam lakatacje, ze dwojke bez problemu bym wykarmila.

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Pytalam we wtorek przy odciskaniu, kazal mi przyjsc po ciazy, wtedy jeszze kilka godzin zypam w nieswiadomosci ze mam bliznieta.

Nie martw się na zapas [emoji5] A planujesz plastykę? Ja mam w planach plastykę brzucha i piersi, ale zanim to chciałam jeszcze jedno dziecko, bo bez sensu było robić plastykę a później znów rozciągać skórę w ciąży [emoji4]

hchy3e3kmkdysf2e.png

Kasiu nie. Ja mam bardzo duzo kolagenu w skorze i nie mam zadnych zwisow i chudlam systematycznie. W pierwszej ciazy przytylam 9kg. Piersi juz nia sa moze tak jedrne, ale juz jedno dziecko karmilam i troche latek mam ;)

Ja swoją córkę karmilam ponad rok i poczatki też nie byly łatwe bo mloda nie chciala wcale piersi ssać. Ale jak juz zalapala to juz z " górki" bylo. Oczywiście te wielkie cycki , wyciekajace mleko, wkladki i takie tak mnie na poczatku przeważały , ale po ok.pół roku wszystko sie unormowalo i karmienie bylo przyjemnością:D do mometu aż moje dziecko podzilo sie co 1.5 godziny w nocy na cyca ;/

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Karmienie piersią jest takim tematem właśnie dość drazliwym ;) dla mnie dziwne jest jak kobieta np nie karmi bo jej się nie chce/ boi się, ze cycki jej obwisna i inne tego typu rzeczy... Ale mam też takie koleżanki, które właśnie nie karmily przez swoje "widzimisie" i nigdy żadnej z nich nie powiedziałam, ze to jest dziwne, tak samo jak żadna z nich nie powiedziała, ze moja postawa jest dziwna. Żyjmy i dajmy żyć innym.

Reasumując, Mati nigdy nie był na antybiotyku, ja szybko schudłam a cycki mam lepsze niż przed ciążą. :)

Spadam do fryzjera, miłego dnia dziewczyny! :)

reklama
Do góry