reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Kasia ty to jesteś optymistką:) Zazdroszczę a ja się kurde stresuje bo to moja pierwsza dzidzia i tak nie wiem czy czuje się ok tak jak powinnam czy też nie . Wszytko nowe nie wiem czego się spodziewać. Ale jak jutro zobaczę serduszko to będę się cieszyć na maksa!!!!!!:):)
Ciesz się kochana każdą chwilą, bo ciąża błyskawicznie minie [emoji4]

hchy3e3kafire3rs.png

reklama
Arla jak tam wizyta?
Ja nadal plamie i zygam na przemian. Jestem juz zmeczona tym stanem. Albo woz albo przewoz bo najgorsza ta niepewnosc. Chyba zmusze gina zeby mnie przyjal wczesniej niz w niedziele bo nic nie jem i nie pije a jak juz cos wprowadze to wymiotuje.

f2w3yx8dy6p2kxcf.png
Bidulko to go ciśnij tylko oby już był zarodek!

reklama
Jeszcze wszystko może się ułożyć.

Ja mam na 19.30 wizytę prywatną ponoć u znakomitego lekarza. Wybłagałam aby mnie przyjoł. Cena wizyty 200zł [emoji79]

cb7wyx8d867elviu.png
No to powodzenia. Trzymam kciuki!

Dzis byl fajny post na facebooku u blogerki mamaginekolog o konflikcie serologicznym wiec jesli ktos ma ochote moze zaczerpnac info..

f2w3yx8dy6p2kxcf.png

Do góry