reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
Arla jak tam wizyta?
Ja nadal plamie i zygam na przemian. Jestem juz zmeczona tym stanem. Albo woz albo przewoz bo najgorsza ta niepewnosc. Chyba zmusze gina zeby mnie przyjal wczesniej niz w niedziele bo nic nie jem i nie pije a jak juz cos wprowadze to wymiotuje.

f2w3yx8dy6p2kxcf.png
Moja wizyta została przełożona na jutro na 15, co doprowadza mnie do szału. Przy pierwszym dziecku nie miałam, żadnych objawów ciąży, od początku do końca czułam się rewelacyjnie a teraz nie dość, że doszedł mega niepokój to mdli mnie non stop, piersi bolą tak , że ciężko mi spać w nocy. Wczoraj w sklepie córka poprosiła mnie o wybór żelu do kąpieli....i podstawiała mi pod nos te wszystkie zapachy ala guma balonowa i inne sztuczne malinki, przy trzecim zapachu wszystko mi już podeszło pod gardło a mąż stał obok i miał niezły ubaw pytając, który zapach płynu do ubrań mi bardziej pasuje waniliowy czy aroma jakiś tam :) Pocieszam się, że przy takich objawach jednak nie będzie pustego pęcherzyka i znajdzie się sprawca zamieszania :):):). Gratuluję wszystkim, które już widziały pięknie bijące serduszka!!!

Moja wizyta została przełożona na jutro na 15, co doprowadza mnie do szału. Przy pierwszym dziecku nie miałam, żadnych objawów ciąży, od początku do końca czułam się rewelacyjnie a teraz nie dość, że doszedł mega niepokój to mdli mnie non stop, piersi bolą tak , że ciężko mi spać w nocy. Wczoraj w sklepie córka poprosiła mnie o wybór żelu do kąpieli....i podstawiała mi pod nos te wszystkie zapachy ala guma balonowa i inne sztuczne malinki, przy trzecim zapachu wszystko mi już podeszło pod gardło a mąż stał obok i miał niezły ubaw pytając, który zapach płynu do ubrań mi bardziej pasuje waniliowy czy aroma jakiś tam :) Pocieszam się, że przy takich objawach jednak nie będzie pustego pęcherzyka i znajdzie się sprawca zamieszania :):):). Gratuluję wszystkim, które już widziały pięknie bijące serduszka!!!
Oj biedna, no to byle do jutra!
A ja się dowiedziałam że mam tyłozgięcie macicy. Ma któraś? I mam skierowanie na usg na 12tc ale pójdę w 13tc bo moja dzidzia jest młodsza a tydzień w tym wieku to sporo :D

Ostatnia edycja:
Oj biedna, no to byle do jutra!
A ja się dowiedziałam że mam tyłozgięcie macicy. Ma któraś? I mam skierowanie na usg na 12tc ale pójdę w 13tc bo moja dzidzia jest młodsza a tydzień w tym wieku to sporo :D
Moja siostra ma tyłozgięcie macicy. Jeszcze nie ma dzieci, ale ginekolog już za wczasu zapowiedział jej, że naturalnie rodzić na pewno nie będzie [emoji5]

hchy3e3kafire3rs.png

reklama
Witam Was serdecznie Czerwcówki ,
jestem tu nowa jak i to , że będę nową mamą . Odnalazłam to forum aby móc dowiedzieć się co nieco o ciąży i macierzyństwie , mam nadzieję , że mi pomożecie bo jak na razie jest okropnie ciężko . Chciałam się od razu zapytać czy znajdują się tu przyszłe mamy z niedoczynnością tarczycy ? Mam setki pytań ale na początek chyba zacznę od czytania tego wszystkiego co tu piszecie :)

3jgxgywll5x4z1no.png

Do góry