Gratki!Ja po wizycie. Wszystko dobrze, dziecko ma 1,5cm równo 8tygodni jutro będzie. Z usg termin na 31.05. Zobaczymy.
Pierwsza ciąża jednak była bardziej magiczna. Teraz do wszystkiego podchodzę bardziej pragmatycznie
reklama
Moja wizyta została przełożona na jutro na 15, co doprowadza mnie do szału. Przy pierwszym dziecku nie miałam, żadnych objawów ciąży, od początku do końca czułam się rewelacyjnie a teraz nie dość, że doszedł mega niepokój to mdli mnie non stop, piersi bolą tak , że ciężko mi spać w nocy. Wczoraj w sklepie córka poprosiła mnie o wybór żelu do kąpieli....i podstawiała mi pod nos te wszystkie zapachy ala guma balonowa i inne sztuczne malinki, przy trzecim zapachu wszystko mi już podeszło pod gardło a mąż stał obok i miał niezły ubaw pytając, który zapach płynu do ubrań mi bardziej pasuje waniliowy czy aroma jakiś tam Pocieszam się, że przy takich objawach jednak nie będzie pustego pęcherzyka i znajdzie się sprawca zamieszania . Gratuluję wszystkim, które już widziały pięknie bijące serduszka!!!Arla jak tam wizyta?
Ja nadal plamie i zygam na przemian. Jestem juz zmeczona tym stanem. Albo woz albo przewoz bo najgorsza ta niepewnosc. Chyba zmusze gina zeby mnie przyjal wczesniej niz w niedziele bo nic nie jem i nie pije a jak juz cos wprowadze to wymiotuje.
Oj biedna, no to byle do jutra!Moja wizyta została przełożona na jutro na 15, co doprowadza mnie do szału. Przy pierwszym dziecku nie miałam, żadnych objawów ciąży, od początku do końca czułam się rewelacyjnie a teraz nie dość, że doszedł mega niepokój to mdli mnie non stop, piersi bolą tak , że ciężko mi spać w nocy. Wczoraj w sklepie córka poprosiła mnie o wybór żelu do kąpieli....i podstawiała mi pod nos te wszystkie zapachy ala guma balonowa i inne sztuczne malinki, przy trzecim zapachu wszystko mi już podeszło pod gardło a mąż stał obok i miał niezły ubaw pytając, który zapach płynu do ubrań mi bardziej pasuje waniliowy czy aroma jakiś tam Pocieszam się, że przy takich objawach jednak nie będzie pustego pęcherzyka i znajdzie się sprawca zamieszania . Gratuluję wszystkim, które już widziały pięknie bijące serduszka!!!
A ja się dowiedziałam że mam tyłozgięcie macicy. Ma któraś? I mam skierowanie na usg na 12tc ale pójdę w 13tc bo moja dzidzia jest młodsza a tydzień w tym wieku to sporo
Ostatnia edycja:
Gemmina
Fanka BB :)
Wow, wspaniale!!![emoji178]Wróciłam [emoji3] jest zarodek, jest [emoji173]. Słyszałam ten piękny dźwięk.
Z tego szczęścia zapomniałam poprosić o zdjęcie [emoji4]
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Gemmina
Gratulacje!!!Ja po wizycie. Wszystko dobrze, dziecko ma 1,5cm równo 8tygodni jutro będzie. Z usg termin na 31.05. Zobaczymy.
Pierwsza ciąża jednak była bardziej magiczna. Teraz do wszystkiego podchodzę bardziej pragmatycznie
KaSia86
Moja siostra ma tyłozgięcie macicy. Jeszcze nie ma dzieci, ale ginekolog już za wczasu zapowiedział jej, że naturalnie rodzić na pewno nie będzie [emoji5]Oj biedna, no to byle do jutra!
A ja się dowiedziałam że mam tyłozgięcie macicy. Ma któraś? I mam skierowanie na usg na 12tc ale pójdę w 13tc bo moja dzidzia jest młodsza a tydzień w tym wieku to sporo
s.michalina
A co to znaczy?
Aha i jak wstawić suwaczek da się przez apke czy trzeba na kompa wchodzić?
Aha i jak wstawić suwaczek da się przez apke czy trzeba na kompa wchodzić?
reklama
asicazg
Witam Was serdecznie Czerwcówki ,
jestem tu nowa jak i to , że będę nową mamą . Odnalazłam to forum aby móc dowiedzieć się co nieco o ciąży i macierzyństwie , mam nadzieję , że mi pomożecie bo jak na razie jest okropnie ciężko . Chciałam się od razu zapytać czy znajdują się tu przyszłe mamy z niedoczynnością tarczycy ? Mam setki pytań ale na początek chyba zacznę od czytania tego wszystkiego co tu piszecie
jestem tu nowa jak i to , że będę nową mamą . Odnalazłam to forum aby móc dowiedzieć się co nieco o ciąży i macierzyństwie , mam nadzieję , że mi pomożecie bo jak na razie jest okropnie ciężko . Chciałam się od razu zapytać czy znajdują się tu przyszłe mamy z niedoczynnością tarczycy ? Mam setki pytań ale na początek chyba zacznę od czytania tego wszystkiego co tu piszecie