reklama
*Vanilia*
Moderatorka
Wróciłam [emoji3] jest zarodek, jest [emoji173]. Słyszałam ten piękny dźwięk.
Z tego szczęścia zapomniałam poprosić o zdjęcie [emoji4]
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Woooow no to czekamy na wyniki tej super wizytyJeszcze wszystko może się ułożyć.
Ja mam na 19.30 wizytę prywatną ponoć u znakomitego lekarza. Wybłagałam aby mnie przyjoł. Cena wizyty 200zł [emoji79]
Już szukam.No to powodzenia. Trzymam kciuki!
Dzis byl fajny post na facebooku u blogerki mamaginekolog o konflikcie serologicznym wiec jesli ktos ma ochote moze zaczerpnac info..
Gratki !!!!Wróciłam [emoji3] jest zarodek, jest [emoji173]. Słyszałam ten piękny dźwięk.
Emkaa
Fanka BB :)
Ja byłam z OM - 6tydz 5 dzień , ale powiedział mi lekarz ,że w rzeczywistości zarodek jest 5 dni młodszy - wiec 6tydzien . Dodam , że często miałam nie regularne miesiączki więc całkowicie możliwe , że owulacja się przesunęła.A mnie szlag trafia, do lekarza najbliższa wizyta dopiero 15.list. wrrr... A Wy w którym tyg. byłyście u ginek.? Tzn.ja wiem,że to dopiero 5 tydz,no ale to czekanie mnie wykończy.
KaSia86
Super! [emoji178][emoji178][emoji178]Wróciłam [emoji3] jest zarodek, jest [emoji173]. Słyszałam ten piękny dźwięk.
Emkaa
Gratulacje !!Wróciłam [emoji3] jest zarodek, jest [emoji173]. Słyszałam ten piękny dźwięk.
Poczytałam, fajny post ale w sumie to już to wszyNo to powodzenia. Trzymam kciuki!
Dzis byl fajny post na facebooku u blogerki mamaginekolog o konflikcie serologicznym wiec jesli ktos ma ochote moze zaczerpnac info..
Jejejeje To tak jak u mnie z usg 5 dni młodszy a z moich obliczeń owu była 17dc.Ja byłam z OM - 6tydz 5 dzień , ale powiedział mi lekarz ,że w rzeczywistości zarodek jest 5 dni młodszy - wiec 6tydzien . Dodam , że często miałam nie regularne miesiączki więc całkowicie możliwe , że owulacja się przesunęła.
Anulka.
Trzymajcie się dziewczyny [emoji38] jestem w pracy ale i tak cały czas o Was myślę. Gratki Vanilia [emoji11]
Majka daj znać [emoji8]
Napisane na GT-I9305 w aplikacji Forum BabyBoom
Majka daj znać [emoji8]
Napisane na GT-I9305 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
s.michalina
Ja po wizycie. Wszystko dobrze, dziecko ma 1,5cm równo 8tygodni jutro będzie. Z usg termin na 31.05. Zobaczymy.
Pierwsza ciąża jednak była bardziej magiczna. Teraz do wszystkiego podchodzę bardziej pragmatycznie
Pierwsza ciąża jednak była bardziej magiczna. Teraz do wszystkiego podchodzę bardziej pragmatycznie