reklama
U nas Alexander lub Alicja
Zola a czy USC akceptuje imiona z "x" ? My myślimy z mężem dla synka Alex a dla dziewczynki Blanca i nie wiem czy to będzie do zaakceptowania.
melomanka
Fanka BB :)
A my jeszcze nie mamy imion. Tymka tez wybralismy po jakims czasie dopiero .
Maja przykro mi z powodu takich relacji w Twojej rodzinie.
Co do lekarzy, to pewnie ze nie mozna wszystkich do jednego worka wrzucic, powiedziec, ze kazdy prywatny super, a kazdy na NFZ beee... po prostu ja mojemu prywatnemu ufam, ogolnie uwazany jest za dobrego lekarza. Jak bylam w poprzedniej ciazy na jednej wizycie na NFZ i widzialam jaki baba ma sprzet ( ciagle twierdzila, ze obraz jej ucieka, serwisant mial przyjechac pare dni temu, ale nie przyjechal), to podziekowalam .
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Maja przykro mi z powodu takich relacji w Twojej rodzinie.
Co do lekarzy, to pewnie ze nie mozna wszystkich do jednego worka wrzucic, powiedziec, ze kazdy prywatny super, a kazdy na NFZ beee... po prostu ja mojemu prywatnemu ufam, ogolnie uwazany jest za dobrego lekarza. Jak bylam w poprzedniej ciazy na jednej wizycie na NFZ i widzialam jaki baba ma sprzet ( ciagle twierdzila, ze obraz jej ucieka, serwisant mial przyjechac pare dni temu, ale nie przyjechal), to podziekowalam .
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
milka1234
Zaangażowana w BB
My byśmy chcieli Bartusia lub Martynkę .
Mama przyleciała z Norwegii. Mąż się cieszy, że ma kto się mną zająć.
Mama przyleciała z Norwegii. Mąż się cieszy, że ma kto się mną zająć.
KaSia86
Takie bardzo silne przeczucie+ zastosowanie się do wskazówek planowania płci [emoji12]Kasia jesteś już pewna Córeczki? tak czujesz?
KaSia86
Piękne imiona [emoji178] Ostatnio w ucho wpadło mi jeszcze Laura [emoji4]Mi się podoba imię Pola, ale jeszcze mam milion innych typów: Lena, Hania, Liliana ... Itd a dla chłopca : Adam, Antek, Natan...
KaSia86
Maja [emoji178][emoji178][emoji178]U nas jeśli będzie drugi Synek to będzie Oskar a Córeczka Maja lub Martynka
reklama
Anabela82
Jasne w końcu już raz płacimy. Ja chodzę do luxmedu bo mam tam pakiet ale brałam go z myślą o innych lekarzach z racji na to że na nfz dostać się do specjalisty graniczy z cudem a pracując skąd miałam wiedzieć czy będę mogła stawić się na wizytę za pół roku...
Hej Dziewczyny!
Ja właśnie korzystam z LUXMED i jestem bardzo zadowolona. W moim mieście są tylko placóki współpracujące, ale właśnie jedna z najlepszych ginekologów w swoim priv gabinecie przyjmuje na Luxmed i właśnie do niej chodzę. Na dodatek blisko domu
ps. tak w ogóle moja Pani gin ma termin na koniec października obwiałam się, że nie będzie przyjmować , a ona, ze w ostatniej ciąży wróciła 4 dni po porodzie Wiec nie mam się obawiać będzie prowadzić moją ciążę