reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
Boooożeeee znów poniedziałek [emoji53] Dlaczego weekend tak szybko mija? [emoji22]

hchy3e3k6yxgussl.png

A dla mnie nie ma roznicy jaki jest dzien tygodnia... Ta monotonia mnie przytlacza... Moje dziecko znowu wstalo o 5.20... Boli mnie glowa mdli mnie... Oj to nie bedzie dobry dzien

oar8s65gmlqg37sx.png

Witam nowe czrwcóweczki!
Kacha88 ja też mam ponoć wielką nadzerke. W zeszłym roku biegalam że swoimi krwawieniami poza miesiaczkowymi i po stosunku a moja ginekolog twierdziła że wszystko jest ok. Teraz plamiłam od 21 do 28 dc, raz krwawilam po stosunku, dostałam luteine ale nie od gina. No i na fotelu ginekolog się przeraził bo zaczęło krwawić, cytologii nie pobral, zapisał duphaston i zakazał pracy i seksu bo nie jest pewny czy to nadrzerka. Zobaczymy co powie dzisiaj. Ma też zrobić cytologie i już ostrzegał że będę plamic. Boję się :/

Hej, od kąd wstałam boli głowa....jakieś sprawdzone sposoby? Zawsze brałam ibuprom i przechodziło a teraz nie mogę.

My z imieniem będziemy mieć duży problem. Chciałabym imię nie z tych najpopularniejszych ale też nie jakieś udziwnione. Mój to najchętniej dałby imię które nosi 90% dzieci na ulicy, a dla mnie jak czegoś jest za dużo przestaje być wyjątkowe. Przy pierwszej córce też był duży dylemat [emoji3]

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

No... Ja tęsknię za pracą, koleżankami... Może mi ktoś wierzyć lub nie ale lepiej czuje się pracując. Nie ma człowiek czasu na dolowanie.
Vanilia a nie możesz wziąć czegoś na bazie paracetamolu? Jak ja bym się meczyla bardzo to bym tak zrobiła.

reklama
Do góry