Witajcie Dziewczyny. Dopiero Was nadrobilam i już nie bardzo pamiętam co której odpisać po ponad 13 stronach czytania
Ja dzisiaj fatalnie się czułam cały dzień. Mdłości, niedobrze mi było i do tego jestem starsznie seeeenna, apogeum jest mniej więcej o godz. 14.-15.
Nahia- ja ostatnia @ miałam 6 września, u ginki bylam w 10 dc na wizycie z USG i obstawiła owu na 17 dc, więc wypadało to mniej więcej na 22 września. Sprawdzalas przyrost bety na kalkulatorze internetowym? Bellybestfriend ma bardzo fajny.
Kacha- witamy Cię serdecznie. Fajnie, ze kolejne ciężarówki dołączają do czerwcowej ekipy
Camel- przykro mi bardzo, ze na ten moment nie ma widać pęcherzyka, ale mam nadzieję, ze dzidziuś się tylko sprytnie ukrywa i na kolejnym USG za tydzień pięknie się pokaże wraz z mocno bijącym serduszkiem.
Ściskam kciuki za wizytujące jutro Dziewczyny. Obyście przyniosły jutro same dobre wiadomości!
Pisalyscie o imionach- my jeszcze nie mamy wybranych imion. Przy pierwszej ciąży najpiękniejszym imieniem dla chłopca było dla mnie Szymon. Nie ma dla mnie cudowniejszego imienia dla chłopca, stąd podejrzewam, ze będzie teraz trudniej z wyborem, jeśli się okaze, ze pod sercem noszę kolejnego synka
Przy pierwszej ciąży dla Dziewczynki mieliśmy wybrane imię Zosia, ale nie mam pojęcia czy przy tej ciąży tez zostaniemy przy tym wyborze, jeśli okaże się, ze spodziewamy się córci
Pisalyscie także o spaniu maluchów. Mój Szymcio (22 msce) śpi bardzo ładnie i długo od samego początku. Na ten moment chodzi spać na noc ok. 19., wstaje między 6. a 7., a następnie mamy 1 drzemkę w dzień, która trwa zazwyczaj ok 3h. Czasem jest to 2,5h a czasem nawet 3,5h
Aaa, jeszcze był temat piersi. Ja również na ten moment mam zdecydowanie bardziej jędrne piersi, co bardzo zauważam, bo niestety po 8 mscach karmienia piersią, moje piersi strasznie straciły na jedrnosci, pomimo stosowania wielu specyfików
ale za to też bolą mnie niemiłosiernie, pamiętam, ze w pierwszej ciąży dokładnie było tak samo.
Pora iść spać. Dobrych nocek wszystkim!