reklama
Emkaa
Fanka BB :)
Trojaczki i bliźniaki zazwyczaj zdarzają się u osób, które brały leki na wspomaganie owulacji lub po innych metodach wspomagających. Myślę, że możemy być spokojneTo tak jak ja. Też rodziłam 4,5h. Obiawów ciąży nadal nie mam. Mąż mnie straszy trojaczkami [emoji15]
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Emkaa
Zazdroszczę wam tak małej różnicy wieku .U nas będzie nie całe 5 lat. Ja urodziłam mając 22 lata o chciałam sobie trochę odbić , potem problemy z pracą i tak się odkładało.Kłucia u ciągnięcia są ok bynajmniej tak mówi moja gin jeśli dzieci będą z czerwca to bedzie różnica 25 miesięcy od tych z maja 2015 a nie 23
Tulka
O to ja rodziłam 48 godz, z czego parte 10 min [emoji6] Jakoś szybko zapomniałam o bólu, ale teraz zaczął mi się przypominać i lekko się cykam [emoji23]. Mój gin mnie pociesza, że z drugim na pewno pójdzie szybciej i tego się trzymam [emoji4]
Napisane na F3111 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na F3111 w aplikacji Forum BabyBoom
Mam dokladnie to samo. Mdlosci,niedobrze mi ,i jeszcze biegunka codziennie doslownie leci ze mnie ehhMnie też dzisiaj tak kuło po lewej i też się boję ciąży pozamacicznej. Pewnie będziemy się tak baly aż do pierwszego usg. Ja w ogóle czuje się okropnie, teraz boli mnie bardziej jak na okres, albo jestem śpiąca, albo mi nie dobrze. Tragedia jak ma być tak cały pierwszy trymestr
Monya81
Ja rodziłam 20h, choć gdyby liczyć tylko od regularnych skurczy to wyszłoby 5,5h z czego aż 2h parte. Póki co staram się nie myślec o porodzie, ale czasem mam taki przebłysk i wtedy przelatuje mi myśl "naprawdę znowu Ci się zachciało przez to przechodzić ?"
Myślę jednak, że psychika kobiety jest tak skonstruowana , że gdybyśmy faktycznie bały się kolejnego porodu -unikając rodzenia kolejnych dzieci -ludzkość by wyginęła.
A co do bóli, to nie ma co panikować. Ciąża się zaczyna, jajeczko się zagnieżdża , tworzy się łożysko, organizm musi przestawić na zupełnie inne tory.
Poza tym jak coś boli to źle, jak nic nie boli to też źle, bo powinno
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Myślę jednak, że psychika kobiety jest tak skonstruowana , że gdybyśmy faktycznie bały się kolejnego porodu -unikając rodzenia kolejnych dzieci -ludzkość by wyginęła.
A co do bóli, to nie ma co panikować. Ciąża się zaczyna, jajeczko się zagnieżdża , tworzy się łożysko, organizm musi przestawić na zupełnie inne tory.
Poza tym jak coś boli to źle, jak nic nie boli to też źle, bo powinno
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Ostatnia edycja:
Jesteśmy zombi...Mam dokladnie to samo. Mdlosci,niedobrze mi ,i jeszcze biegunka codziennie doslownie leci ze mnie ehh
milka1234
Zaangażowana w BB
Wspomagałam się duphastonem. Nie wiem czy się liczy.Trojaczki i bliźniaki zazwyczaj zdarzają się u osób, które brały leki na wspomaganie owulacji lub po innych metodach wspomagających. Myślę, że możemy być spokojne
melomanka
Eemka roznica dwoch lat jest fajna, ale na poczatku nastawiam sie na hardcore. Dwulatek i noworodek - to na pewno bedzie sajgon . Co do pamieci do porodu- z czasem na pewno sie zapomina przynajmniej czesciowo. Ja tez licze na to, ze z drugim jest szybciej i latwiej .
Blizniaki tez sie moga zdarzyc np po odstawieniu antykoncepcji hormonalnej
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Blizniaki tez sie moga zdarzyc np po odstawieniu antykoncepcji hormonalnej
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
camel
Ja dzis jakos ledwie zyje..moj mlody kaszle cala noc...w dzien nawet raz nie zakaszle....nawet spalam w poludnie z godzinke....
Widzialyscie to?
Link do: Jak się rodzi dziecko [ZDJĘCIA]. Piękno powstającego życia
Jak mi sie nie chce jutro do pracy....
Widzialyscie to?
Link do: Jak się rodzi dziecko [ZDJĘCIA]. Piękno powstającego życia
Jak mi sie nie chce jutro do pracy....