reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Ja dzis jakos ledwie zyje..moj mlody kaszle cala noc...w dzien nawet raz nie zakaszle....nawet spalam w poludnie z godzinke....

Widzialyscie to?
Link do: Jak się rodzi dziecko [ZDJĘCIA]. Piękno powstającego życia

Jak mi sie nie chce jutro do pracy....

f2w3yx8dy6p2kxcf.png
Piękne zdjęcia [emoji7][emoji178]

reklama
Dziewczyny kiedy najlepiej używać w ciąży produktów na rozstępy? Myślicie, że od początku czy dopiero jak brzuch zacznie rosnąć?

Dziewczyny kiedy najlepiej używać w ciąży produktów na rozstępy? Myślicie, że od początku czy dopiero jak brzuch zacznie rosnąć?
Ja w pierwszej ciazy nie uzywalam jak mi sie przypomnialo i mam straszne rozstepy no ale przytylam 23kg... Teraz nie bede uzywala nic specjalistycznego bo juz gorzej chyba byc nie moze[emoji14]
Ale z tego co pamietam dziewczyny uzywaly od poczatku

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja używałam sporadycznie, od połowy ciąży i rozstepy mi wyszły [emoji37] teraz zamierzam od poczatku - jak lekarz potwierdzi ciążę. Myślę o Palmers, ale jeszcze sama nie wiem.

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć produktów na rozstępy jest chyba od 4 miesiąca ciąży. Pamiętam, że na początku smarowalam się oliwka z babydream dla ciężarnych, ale strasznie mnie denerwowal jej zapach. Później Palmers i jakieś inne firmy, co było na promo w rossmannie [emoji6] zresztą byłam bardzo niesystematyczna. Na brzuchu nie mam rozstępów, ale za to wyszly na udach i boczkach, ale ja duuuuzo przytyłam [emoji13]

Napisane na F3111 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A mi pielęgniarka w szpitalu mówiła, że rozstępy mamy w genach zapisane. Jak nasze mamy, babcię miały to i nas najprawdopodobniej one nie ominął. Ja w 4 mscu miałam już jakbym w 9 była a brzuch nie powalał wielkością.

34bww1d3lnjy2tu6.png

Do góry