reklama
melomanka
Fanka BB :)
Witaj Beata, tez mam synka z maja 2015 .
Tulka to roznica podobna jak u nas, u nas jak cos bedzie rowne 2 latka roznicy
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
madziarra21
Serduszka nie widziałam bo usg miałam na szpitalnym aparacie więc gorszej jakości Ale gin mowil ze jest widoczny przepływ krwi więc Ciąża żywa. W przyszłym tyg planuje iść prywatnie i zobaczyć serducho jak dzwon
Ale fajnie juz masz.ja tez w tym tygodniu ide dokladnie we wtorek na usg prywatnie.chcialabym zobaczyc malenstwo i serduszko,ze wszystko ok...Serduszka nie widziałam bo usg miałam na szpitalnym aparacie więc gorszej jakości Ale gin mowil ze jest widoczny przepływ krwi więc Ciąża żywa. W przyszłym tyg planuje iść prywatnie i zobaczyć serducho jak dzwon
A bylas na majowkach? Moj z 18 maja jest gdyby teraz wyszli na 16 czerwca to 23 miesiace roznicyWitaj Beata, tez mam synka z maja 2015 .
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Mnie też dzisiaj tak kuło po lewej i też się boję ciąży pozamacicznej. Pewnie będziemy się tak baly aż do pierwszego usg. Ja w ogóle czuje się okropnie, teraz boli mnie bardziej jak na okres, albo jestem śpiąca, albo mi nie dobrze. Tragedia jak ma być tak cały pierwszy trymestrDziewczyny jak czujecie takie delikatne pobolewanie,lagodne delikatne kłucie to gdzie w podbrzuszu je czujecie? Ja ewidentnie czuje z lewej strony,boje sie zeby nie bylaby to ciaza pozamaciczna,boje sie...
melomanka
Beata bylam, ale jakos bardzo sie nie udzielalam . A
Ja tez czesto czuje pobolewanie z lewej strony. Mysle, ze tam sie zarodek zagniezdzil. Bo przy pozamacicznej, chyba dosc silny bol jest.
Ja rodzilam sn. Porod wspominam ogolnie dobrze, choc bol byl przeokropny i po mialam traume. I wspolczulan kazdej ciezarnej, ktora widzialam, ze to juz za nia. Rodzilam ponad 10 godz z czego parte mialam 10 min, wiec pozniej szybko poszlo
Ja tez czesto czuje pobolewanie z lewej strony. Mysle, ze tam sie zarodek zagniezdzil. Bo przy pozamacicznej, chyba dosc silny bol jest.
Ja rodzilam sn. Porod wspominam ogolnie dobrze, choc bol byl przeokropny i po mialam traume. I wspolczulan kazdej ciezarnej, ktora widzialam, ze to juz za nia. Rodzilam ponad 10 godz z czego parte mialam 10 min, wiec pozniej szybko poszlo
melomanka
reklama
Emkaa
Ja też czasem czuje kłucia. Nie fiksujmy się. Wszystko musi być dobrze [emoji5]
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom