reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Witaj Beata :)
To większość z nas ma dziecko z 2015 my kwiecień :)
Ja pierwszy poród miałam cesarke nie było łatwo po ale do przeżycia teraz też wybieram cc. Mam nadzieję na wyznaczone planowane.

svchs65gg8talrm7.png

reklama
Serduszka nie widziałam bo usg miałam na szpitalnym aparacie więc gorszej jakości Ale gin mowil ze jest widoczny przepływ krwi więc Ciąża żywa. W przyszłym tyg planuje iść prywatnie i zobaczyć serducho jak dzwon :)

34bww1d3lnjy2tu6.png
Ale fajnie juz masz.ja tez w tym tygodniu ide dokladnie we wtorek na usg prywatnie.chcialabym zobaczyc malenstwo i serduszko,ze wszystko ok...

uwo9dqk323h73wzt.png

Dziewczyny jak czujecie takie delikatne pobolewanie,lagodne delikatne kłucie to gdzie w podbrzuszu je czujecie? Ja ewidentnie czuje z lewej strony,boje sie zeby nie bylaby to ciaza pozamaciczna,boje sie...

uwo9dqk323h73wzt.png

Dziewczyny jak czujecie takie delikatne pobolewanie,lagodne delikatne kłucie to gdzie w podbrzuszu je czujecie? Ja ewidentnie czuje z lewej strony,boje sie zeby nie bylaby to ciaza pozamaciczna,boje sie...

uwo9dqk323h73wzt.png
Mnie też dzisiaj tak kuło po lewej i też się boję ciąży pozamacicznej. Pewnie będziemy się tak baly aż do pierwszego usg. Ja w ogóle czuje się okropnie, teraz boli mnie bardziej jak na okres, albo jestem śpiąca, albo mi nie dobrze. Tragedia jak ma być tak cały pierwszy trymestr :(

Beata bylam, ale jakos bardzo sie nie udzielalam :). A
Ja tez czesto czuje pobolewanie z lewej strony. Mysle, ze tam sie zarodek zagniezdzil. Bo przy pozamacicznej, chyba dosc silny bol jest.
Ja rodzilam sn. Porod wspominam ogolnie dobrze, choc bol byl przeokropny i po mialam traume. I wspolczulan kazdej ciezarnej, ktora widzialam, ze to juz za nia. Rodzilam ponad 10 godz z czego parte mialam 10 min, wiec pozniej szybko poszlo

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry