reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Dzwonil moj gin i powiedzial ze jednak jutro rano sie spotkamy...wiec rano moze co kolwiek bede wiedziala...
Ja 1 test robilam 25 dc i negatywny a w 28 juz pozytyw...potem robilam jeszcze caly arsenal..mam ich chyba 15. [emoji23]

f2w3yx8dy6p2kxcf.png

reklama
Milka witaj!
Tynka gratuluje, super wiesci! :). Przynajmniej spokojniejsza jestes.
Camel powodzenia jutro i napisz jak juz cos bedziesz wiedziala.
Co do pracy, to ja aktualnie jestem na wychowawczym, ale chcialabym przejsc na L4. Zna sie ktoras z Was na kwestiach prawnych z tym ziazanych?

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny,mam pytanie,bo to jakby nie patrzeć początek ciąży a mnie kręgosłup na dole strasznie boli że czasem ledwo siedzieć mogę,czasem ból aż na nogi pulsuje,ma któraś z was tak?

uwo9dqk323h73wzt.png

Albo że tak spytam,miewacie tzw.codziennie biegunki,że z toalety czasem wyjść nie możecie jakby normalnie woda z was leciała?:p niektóre wiem właśnie ,że mają mdłości.ja ich na razie nie mam ale mam właśnie to...

uwo9dqk323h73wzt.png

reklama
Polusiowa ja ani biegunek nie mam ani bolu kregoslupa. W poprzesniej ciazy tez tak nie mialam. Ale pamietaj, ze kazda ciaza jest inna. A mialas wczesniej problemy z kregoslupem? To o czym piszesz ( to promieniowanie do nog) to moze efekt tego, ze macica sie powieksza i naciska na jakis nerw?

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry