reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

nie ma problemu. Ja wczoraj usnelam i tak sie nad tym zastanawialam. I rano obudzilam sie i olsnienie. haha chyba przez noc to przemyslalam.:) Tez nie moge spac. :(

reklama
Dziewczyny jak dodajecie sowaczki? Tez bym sobie dodala. Tak sobie was czytam i mi troche lepiej. Widze ze macie podobne objawy do moich. A ja myslalam , że ze mna cos nie tak. :)

A ja mam dzis wyjątkowo słaby nastrój. Kilka kiepskich wieści totalnie wybiło mnie z rytmu. Jedyne czego bym dzis chciała to miec gdzies przycisk "wyłącz". I niech by mnie ktos włączył jak juz bedzie lepiej. A do dzis było super. Omijają mnie wszelkie uciążliwe objawy.. Zrobiłam sobie test na pocieszenie, tak po prostu i druga kreska wyskoczyła tak szybko, ze wlewa optymizm. Juz sie nie moge doczekać az zobaczę ta kruszyne na usg.. Wtedy mnie juz nic i nikt nie złamie *,*
Witam nowe czerwcowki :) gratuluje i zycze spokojnej ciazy :)

sunnyday na dole masz opcję suwaczki po prawej stronie. Wchodzisz tam bez logowania się, ustawisz sobie jakiś suwaczek i potem go kopiujesz i wklejasz do Sygnatury :)

Ja właśnie wstałam z godzinnej drzemki. Już nie dawałam rady, zasypiałam na kompem. Nadal czuję się trochę przymulona, ale już lepiej jest :) Teraz z kolei mam mdłosci...

Jeju ja na prawde mam jakies uposledzone myslenie w tej ciazy. A gdzie jest sygnatura?

ckaiugpjerv3lz2n.png

Hej ;-) To będziemy miały dzieci w tym samym wieku, mój synek też ma 7 lat :-) I jak nastawienie po takiej przerwie? Ja się bardzo cieszę, że się w końcu zdecydowaliśmy... Mam 30 lat i to ostatni dzwonek jak dla mnie...nie chciałabym dzieci w późniejszym wieku ;-)

hchy3e3ktqkriidb.png
Powiem,że staraliśmy się,nie wychodziło,ale wierzyliśmy i się udało. Córcia od dłuższego czasu pyta o rodzeństwo,a mi ciężko było ,bo nie mogłam zajść w ciążę. Na razie jej nic nie mówię,bo się po prostu boję wiecie czego... :-(

uwo9dqk323h73wzt.png

Czerwiec to bedzie nasz szczęśliwy miesiac. Zobaczycie :) i obysmy tylko takie objawy miały do końca jak teraz + brzuszki oczywiscie :)

Ktos tu chyba pisał, ze jest z Poznania, a ja jeszcze nie zdecydowałam do jakiego lekarza sie udać.. Na pewno nie wroce tam, gdzie byłam ostatnio.. Moze ktos cos podpowie ? :)

Ja w ostatnim czasie pierwsze co robię po przyjściu do domu to ide spać... Pracuje w biurze więc fizycznie sie nie męcze ale psychicznie wysiadam.

Dziewczyny widać mój suwaczek bo na tel nie widę?

Powiem,że staraliśmy się,nie wychodziło,ale wierzyliśmy i się udało. Córcia od dłuższego czasu pyta o rodzeństwo,a mi ciężko było ,bo nie mogłam zajść w ciążę. Na razie jej nic nie mówię,bo się po prostu boję wiecie czego... :-(

uwo9dqk323h73wzt.png
Znam to... Synek jakieś 2 lata męczył mnie o rodzeństwo... Dla świętego spokoju wmówiłam mu, że małe dziecko budziłoby go w nocy itp więc odpuścił ;-) Ale jak mu powiedziałam parę dni temu, że będzie miał rodzeństwo...no chyba nigdy nie widziałam w jego oczkach tyle radości [emoji7][emoji178] Nawet już wspólnie imiona wybraliśmy :-D

hchy3e3ktqkriidb.png

reklama
Do góry