reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Wowwww Kasia gratuluję!!!!
Imponujący efekt!!

Witam nowe Mamy!

svchs65gg8talrm7.png
Dziękuję ;-)

hchy3e3kyfuof7qc.png

reklama
Kasia gratuluję przemiany. Ja sama mam świra na punkcie fit stylu życia. Póki co mogę nadal ćwiczyć i mam nadzieję że będę mogła jak najdłużej. :) Oczywiście zmieniłam obciazenie i ilość treningów. Fajnie by bylo jakbyś mogła jednoczescie te dwie operacje połączyć. Ale pewnie na NFZ będzie ciężko :(

Dziewczyny a co myślicie o omedze 3 a dokładnie kwasie dba. Czytałam że jest bardzo polecany. Dobrze wpływa na rozwój wzroku i mózgu. Więc wypadałoby go brać już teraz.

Hej dziewczyny.... Mojej bety dalej nie ma....

Kasia ooo ale efekt, rewelacyjny. Nie mam pojęcia czy da się połączyć te dwie operacje, poczytaj, może gdzieś się robi już coś takiego. Mnie też bardzo Helusia się podoba ale jeszcze musiałabym M przekonać a on uparty jak osioł heh.

Sunnyday nie wiem, słyszałam że nie ma co przesadzać z witaminami na początku. Najważniejszy jest kwas foliowy. Ciekawa jestem opinii gina.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Kasia piękna przemiana. Gratulacje :)

sunnyday czytałam wczoraj, że wszystko trzeba z lekarzem konsultować, więc lepiej sama nic nie zaczynaj brać. Tylko kwas foliowy, ale to wiadomo ;)

Jej..dziewczyny ale produkujecie....
Mnie tez pobolewa czasem podbrzusze i cycki...generalnie caly czas czuje brzuch i jest taki opuchniety nabrzmialy az sie w fartuch roboczy nie mieszcze...a nie chcialabym by szefowa juz sie dowiedziala o ciazy...bo w pazdzierniku konczy mi sie umowa...wiec powiem jej dopiero w listopadzie..ale na pewno nie omieszka sie zapytac dlaczego fartuch niedopiety...a ja nie potrafie klamac niestety i bedzie mi glupio...padam na twarz dzis po pracy...nie wiem jak wytrwam w pracy w ciazy..bo normalnie brak mi sil....mam nadzieje ze nie dojda mdlosci bo wtedy kapitulacja na maxa w pracy

f2w3yx8dy6p2kxcf.png
Camel trzymam kciuki za podpisanie umowy! Którego października podpisujesz?

svchs65gg8talrm7.png

Hejka! Ja już po pracy!
Ostatnio pytałam dziewczyn o DHA i powiedziały że to od drógiego trymestru.
Co do witamin to każdy ma inne zdanie. Ja w dwóch poprzednich ciążach od razu miałam brać cały kompleks witamin dla ciężarnych więc teraz biorę Pregnaker original. Zobaczymy co mi lekarz powie na ten temat ale na przestrzeni lat widzę że to po prostu kwestia mody.

reklama
Do góry