KaSia86
Fanka BB :)
Dziękuję ;-)Wowwww Kasia gratuluję!!!!
Imponujący efekt!!
Witam nowe Mamy!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuję ;-)Wowwww Kasia gratuluję!!!!
Imponujący efekt!!
Witam nowe Mamy!
Camel trzymam kciuki za podpisanie umowy! Którego października podpisujesz?Jej..dziewczyny ale produkujecie....
Mnie tez pobolewa czasem podbrzusze i cycki...generalnie caly czas czuje brzuch i jest taki opuchniety nabrzmialy az sie w fartuch roboczy nie mieszcze...a nie chcialabym by szefowa juz sie dowiedziala o ciazy...bo w pazdzierniku konczy mi sie umowa...wiec powiem jej dopiero w listopadzie..ale na pewno nie omieszka sie zapytac dlaczego fartuch niedopiety...a ja nie potrafie klamac niestety i bedzie mi glupio...padam na twarz dzis po pracy...nie wiem jak wytrwam w pracy w ciazy..bo normalnie brak mi sil....mam nadzieje ze nie dojda mdlosci bo wtedy kapitulacja na maxa w pracy