reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Jak wasze samopoczucia?:-)

uwo9dqk323h73wzt.png

reklama
Polusiowa u mnie na tyle dobre, że prawie nic nie czuje. Nie wiem czy to cisza przed burzą, zły znak, czy może drugi maluch postanowił być dla mnie łaskawy :-D a Twoje samopoczucie jak?

U mnie senność popołudniami i wieczorami,w środku nocy za to problem ze spaniem :-) a po za tym delikatnie pobolewania piersi,ale są wiotkie,nie obrzmiałe,bóle w dole brzucha czasem i bóle kręgosłupa,ssanie w żołądku,zmieniony smak jakby metaliczny,huśtawka nastrojów nieco mniejsza :D

uwo9dqk323h73wzt.png

Witaj Palusiowa.
Ja tez niewysypana ale dlatego ze synek kaszlal pol nocy. A jakncisza tp albo mi cieplo albo zimno.

Ja nie mam mdlosci tym razem. Nie mam ochoty na czekolade - albo sie w koncu przejadlam albo efekt ciazy.. W poprzedniej mialam ochote tylko na kielbase.. Caly czas pobilewa mnie podbrzusze ale to normalne. No i cycki.

Ja mam problem z ginekologiem bo nie mam fajnego.. Mam na oku dwoch lekarzy... Jeden,polecony przez kolezanke, super ale prywatny, ale nie z tych drogich.. Jeden z pakietu wiec bez dodatkowych kosztow. Pojde zobacze najpierw tanszego.
W sumie do jednego bym chciala chodzic ale bierze 300zl za wizyte.... No to jest przesada...

p19udqk3omu1vzit.png

ukdy3e5e73vk6yxz.png

Kropek i Kamyk 12.2012(**) Przecinek 06.2016(*)

No to bardzo drogo.ja też nie mam zbytnio wyboru ginekologa,a ten co jest w miare ok to czeka sie na wizyte ponad miesiąc a prywatnie to tak samo około 3 tygodnie i wizyta 100 zł..

uwo9dqk323h73wzt.png

Ja tez mam fajna lekarz prywatna, a do przychodni przyszpitalnej jeszcze nie dzwonilam. Ciekawa jestem jaki jest czas oczekiwania.. PolusiowA- mam to samo z tym snem w nocy, jak juz sie przebudze to mecze sie z zasnieciem.. cycki nie bola, ale troche ciagnie podbrzusze. i wczoraj mialam straszna zgage po pizzy, az sie zdziwilam. Faktycznie ciaza ciazy nie rowna..

Witajcie Mamusie. Chcę się przyłączyć do tej przygody zwanej ciążą. To moja druga ciąża. Mam już 7 letnią córkę. Cieszymy się zmężem,ale jednocześnie trochę boimy,bo prawie rok się staraliśmy i stał się cud. Ostatnia miesiączka 26.08. Robiłam betę w piątek wynik:220. Powtórzyłam wczoraj:993. Chyba jest ok. Na wizytę do lekarza troszkę poczekam,żeby coś już było widać...

uwo9dqk323h73wzt.png
Hej ;-) To będziemy miały dzieci w tym samym wieku, mój synek też ma 7 lat :-) I jak nastawienie po takiej przerwie? Ja się bardzo cieszę, że się w końcu zdecydowaliśmy... Mam 30 lat i to ostatni dzwonek jak dla mnie...nie chciałabym dzieci w późniejszym wieku ;-)

hchy3e3ktqkriidb.png

Ja pierwsze urodzilam majac 30 :) ;). Ale na drugim pewnie skoncze.

Mam jesce jeden objaw. Jak tylko zglodnieje wlacza mi sie straszne ssanie... Az mi slabo po chwili..

p19udqk3omu1vzit.png

ukdy3e5e73vk6yxz.png

Kropek i Kamyk 12.2012(**) Przecinek 06.2016(*)

reklama
Do góry