reklama
U mnie senność popołudniami i wieczorami,w środku nocy za to problem ze spaniem :-) a po za tym delikatnie pobolewania piersi,ale są wiotkie,nie obrzmiałe,bóle w dole brzucha czasem i bóle kręgosłupa,ssanie w żołądku,zmieniony smak jakby metaliczny,huśtawka nastrojów nieco mniejsza
Kum
Fanka BB :)
Witaj Palusiowa.
Ja tez niewysypana ale dlatego ze synek kaszlal pol nocy. A jakncisza tp albo mi cieplo albo zimno.
Ja nie mam mdlosci tym razem. Nie mam ochoty na czekolade - albo sie w koncu przejadlam albo efekt ciazy.. W poprzedniej mialam ochote tylko na kielbase.. Caly czas pobilewa mnie podbrzusze ale to normalne. No i cycki.
Ja mam problem z ginekologiem bo nie mam fajnego.. Mam na oku dwoch lekarzy... Jeden,polecony przez kolezanke, super ale prywatny, ale nie z tych drogich.. Jeden z pakietu wiec bez dodatkowych kosztow. Pojde zobacze najpierw tanszego.
W sumie do jednego bym chciala chodzic ale bierze 300zl za wizyte.... No to jest przesada...
Kropek i Kamyk 12.2012(**) Przecinek 06.2016(*)
Ja tez niewysypana ale dlatego ze synek kaszlal pol nocy. A jakncisza tp albo mi cieplo albo zimno.
Ja nie mam mdlosci tym razem. Nie mam ochoty na czekolade - albo sie w koncu przejadlam albo efekt ciazy.. W poprzedniej mialam ochote tylko na kielbase.. Caly czas pobilewa mnie podbrzusze ale to normalne. No i cycki.
Ja mam problem z ginekologiem bo nie mam fajnego.. Mam na oku dwoch lekarzy... Jeden,polecony przez kolezanke, super ale prywatny, ale nie z tych drogich.. Jeden z pakietu wiec bez dodatkowych kosztow. Pojde zobacze najpierw tanszego.
W sumie do jednego bym chciala chodzic ale bierze 300zl za wizyte.... No to jest przesada...
Kropek i Kamyk 12.2012(**) Przecinek 06.2016(*)
Ja tez mam fajna lekarz prywatna, a do przychodni przyszpitalnej jeszcze nie dzwonilam. Ciekawa jestem jaki jest czas oczekiwania.. PolusiowA- mam to samo z tym snem w nocy, jak juz sie przebudze to mecze sie z zasnieciem.. cycki nie bola, ale troche ciagnie podbrzusze. i wczoraj mialam straszna zgage po pizzy, az sie zdziwilam. Faktycznie ciaza ciazy nie rowna..
KaSia86
Fanka BB :)
Hej ;-) To będziemy miały dzieci w tym samym wieku, mój synek też ma 7 lat :-) I jak nastawienie po takiej przerwie? Ja się bardzo cieszę, że się w końcu zdecydowaliśmy... Mam 30 lat i to ostatni dzwonek jak dla mnie...nie chciałabym dzieci w późniejszym wieku ;-)Witajcie Mamusie. Chcę się przyłączyć do tej przygody zwanej ciążą. To moja druga ciąża. Mam już 7 letnią córkę. Cieszymy się zmężem,ale jednocześnie trochę boimy,bo prawie rok się staraliśmy i stał się cud. Ostatnia miesiączka 26.08. Robiłam betę w piątek wynik:220. Powtórzyłam wczoraj:993. Chyba jest ok. Na wizytę do lekarza troszkę poczekam,żeby coś już było widać...
reklama