reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

nie ma problemu. Ja wczoraj usnelam i tak sie nad tym zastanawialam. I rano obudzilam sie i olsnienie. haha chyba przez noc to przemyslalam.:) Tez nie moge spac. :(

reklama
Dziewczyny jak dodajecie sowaczki? Tez bym sobie dodala. Tak sobie was czytam i mi troche lepiej. Widze ze macie podobne objawy do moich. A ja myslalam , że ze mna cos nie tak. :)

A ja mam dzis wyjątkowo słaby nastrój. Kilka kiepskich wieści totalnie wybiło mnie z rytmu. Jedyne czego bym dzis chciała to miec gdzies przycisk "wyłącz". I niech by mnie ktos włączył jak juz bedzie lepiej. A do dzis było super. Omijają mnie wszelkie uciążliwe objawy.. Zrobiłam sobie test na pocieszenie, tak po prostu i druga kreska wyskoczyła tak szybko, ze wlewa optymizm. Juz sie nie moge doczekać az zobaczę ta kruszyne na usg.. Wtedy mnie juz nic i nikt nie złamie *,*
Witam nowe czerwcowki :) gratuluje i zycze spokojnej ciazy :)

sunnyday na dole masz opcję suwaczki po prawej stronie. Wchodzisz tam bez logowania się, ustawisz sobie jakiś suwaczek i potem go kopiujesz i wklejasz do Sygnatury :)

Ja właśnie wstałam z godzinnej drzemki. Już nie dawałam rady, zasypiałam na kompem. Nadal czuję się trochę przymulona, ale już lepiej jest :) Teraz z kolei mam mdłosci...

Jeju ja na prawde mam jakies uposledzone myslenie w tej ciazy. A gdzie jest sygnatura?

ckaiugpjerv3lz2n.png

Hej ;-) To będziemy miały dzieci w tym samym wieku, mój synek też ma 7 lat :-) I jak nastawienie po takiej przerwie? Ja się bardzo cieszę, że się w końcu zdecydowaliśmy... Mam 30 lat i to ostatni dzwonek jak dla mnie...nie chciałabym dzieci w późniejszym wieku ;-)

hchy3e3ktqkriidb.png
Powiem,że staraliśmy się,nie wychodziło,ale wierzyliśmy i się udało. Córcia od dłuższego czasu pyta o rodzeństwo,a mi ciężko było ,bo nie mogłam zajść w ciążę. Na razie jej nic nie mówię,bo się po prostu boję wiecie czego... :-(

uwo9dqk323h73wzt.png

Czerwiec to bedzie nasz szczęśliwy miesiac. Zobaczycie :) i obysmy tylko takie objawy miały do końca jak teraz + brzuszki oczywiscie :)

Ktos tu chyba pisał, ze jest z Poznania, a ja jeszcze nie zdecydowałam do jakiego lekarza sie udać.. Na pewno nie wroce tam, gdzie byłam ostatnio.. Moze ktos cos podpowie ? :)

Ja w ostatnim czasie pierwsze co robię po przyjściu do domu to ide spać... Pracuje w biurze więc fizycznie sie nie męcze ale psychicznie wysiadam.

Dziewczyny widać mój suwaczek bo na tel nie widę?

Powiem,że staraliśmy się,nie wychodziło,ale wierzyliśmy i się udało. Córcia od dłuższego czasu pyta o rodzeństwo,a mi ciężko było ,bo nie mogłam zajść w ciążę. Na razie jej nic nie mówię,bo się po prostu boję wiecie czego... :-(

uwo9dqk323h73wzt.png
Znam to... Synek jakieś 2 lata męczył mnie o rodzeństwo... Dla świętego spokoju wmówiłam mu, że małe dziecko budziłoby go w nocy itp więc odpuścił ;-) Ale jak mu powiedziałam parę dni temu, że będzie miał rodzeństwo...no chyba nigdy nie widziałam w jego oczkach tyle radości [emoji7][emoji178] Nawet już wspólnie imiona wybraliśmy :-D

hchy3e3ktqkriidb.png

reklama
Do góry