reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Nawet nie wiecie jak się cieszę, że mogę do Was dołączyć u mnie 6 tydzień termin porodu to 6 czerwca.
To moja druga ciąża pierwszą straciłam w 8 tyg. Jeszcze nikomu nie powiedziałam , jestem po pierwszej wizycie , mamy pęcherzyk, dzisiaj robiłam krew i mocz w czwartek kolejna wizyta

reklama
A ja jestem zombi...
Nawet nie wiecie jak się cieszę, że mogę do Was dołączyć u mnie 6 tydzień termin porodu to 6 czerwca.
To moja druga ciąża pierwszą straciłam w 8 tyg. Jeszcze nikomu nie powiedziałam , jestem po pierwszej wizycie , mamy pęcherzyk, dzisiaj robiłam krew i mocz w czwartek kolejna wizyta
Siemka Tynka!!! Gratulacje!

Ja pierwsze urodzilam majac 30 :) ;). Ale na drugim pewnie skoncze.

Mam jesce jeden objaw. Jak tylko zglodnieje wlacza mi sie straszne ssanie... Az mi slabo po chwili..

p19udqk3omu1vzit.png

ukdy3e5e73vk6yxz.png

Kropek i Kamyk 12.2012(**) Przecinek 06.2016(*)
Bo teraz większość decyduje się na pierwsze dziecko koło 30stki :-) Ja urodziłam w wieku 23 lat... A nie chcę odkładać powiększania rodziny np do 40stki ze względu na zwiększone ryzyko wystąpienia chorób u dziecka itp... I ogólnie z wiekiem człowiek robi się wygodny ;-) W ogóle to myślałam że już się nie zdecydujemy na maleństwo, a teraz jestem najszczesliwsza na świecie (synuś z resztą też) ;-)

hchy3e3ktqkriidb.png

Dziewczyny, a mialyscie zwiększona temperature ciała, jako objaw ciąży? I kiedy? Ja w obydwu poprzednich ciazach miałam około 38, tylko nie pamiętam czy na początku, czy już po dniu spodziewanej miesiączki, a teraz nie mam..

Dziewczyny, a mialyscie zwiększona temperature ciała, jako objaw ciąży? I kiedy? Ja w obydwu poprzednich ciazach miałam około 38, tylko nie pamiętam czy na początku, czy już po dniu spodziewanej miesiączki, a teraz nie mam..
Ja miałam podwyższoną temperaturę kilka dni po owulacji, ale nie wiem czy to przez ciążę czy po prostu taki okres przeziębieniowy [emoji12]

hchy3e3ktqkriidb.png

reklama
Jej..dziewczyny ale produkujecie....
Mnie tez pobolewa czasem podbrzusze i cycki...generalnie caly czas czuje brzuch i jest taki opuchniety nabrzmialy az sie w fartuch roboczy nie mieszcze...a nie chcialabym by szefowa juz sie dowiedziala o ciazy...bo w pazdzierniku konczy mi sie umowa...wiec powiem jej dopiero w listopadzie..ale na pewno nie omieszka sie zapytac dlaczego fartuch niedopiety...a ja nie potrafie klamac niestety i bedzie mi glupio...padam na twarz dzis po pracy...nie wiem jak wytrwam w pracy w ciazy..bo normalnie brak mi sil....mam nadzieje ze nie dojda mdlosci bo wtedy kapitulacja na maxa w pracy

f2w3yx8dy6p2kxcf.png

Do góry