reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Ja właśnie z kina wróciłam, BRIDGET JONES 3 to mistrzostwo świata! Nie pamiętam kiedy ostatnio tyle się śmiałam, płakałam, wzruszałam... Super na poprawę humoru [emoji23][emoji38]

hchy3e3ktqkriidb.png

reklama
Znam to... Synek jakieś 2 lata męczył mnie o rodzeństwo... Dla świętego spokoju wmówiłam mu, że małe dziecko budziłoby go w nocy itp więc odpuścił ;-) Ale jak mu powiedziałam parę dni temu, że będzie miał rodzeństwo...no chyba nigdy nie widziałam w jego oczkach tyle radości [emoji7][emoji178] Nawet już wspólnie imiona wybraliśmy :-D

hchy3e3ktqkriidb.png
A byłaś już może na wizycie u ginekologa??

uwo9dqk323h73wzt.png

A byłaś już może na wizycie u ginekologa??

uwo9dqk323h73wzt.png
No właśnie nie, wizytę mam dopiero 27, bo takie są kolejki do mego lekarza. Ale robiłam 2 razy betę więc wszystko jest na dobrej drodze... W przyszłym tygodniu, może za dwa planuję pójść jeszcze prywatnie zrobić samo usg, dla własnego spokoju :-) A Ty kiedy masz wizytę?

hchy3e3ktqkriidb.png

No właśnie nie, wizytę mam dopiero 27, bo takie są kolejki do mego lekarza. Ale robiłam 2 razy betę więc wszystko jest na dobrej drodze... W przyszłym tygodniu, może za dwa planuję pójść jeszcze prywatnie zrobić samo usg, dla własnego spokoju :-) A Ty kiedy masz wizytę?

hchy3e3ktqkriidb.png
Dopiero 18go i to prywatnie bo do mojego tez ciezko sie dostac..

uwo9dqk323h73wzt.png

Kasia moja mała też oszalała że szczęścia, i tylko przykłada głowe do mojego brzucha i mówi że jeszcze nie kopie. Wymyśliła że będzie mieć siostrę Blanke..... I koniec. O bracie nie chce słyszeć hehe. A na Bridget też byłam, uwielbiam ją :-D

Ja też dziewczyny myślę iść do gina dopiero 18, wtedy już będzie 7 tydzień więc przynajmniej mam nadzieje serducho zobaczę, a jak pójdę wcześniej nie będzie biło to tylko się zestresuje

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Kasia moja mała też oszalała że szczęścia, i tylko przykłada głowe do mojego brzucha i mówi że jeszcze nie kopie. Wymyśliła że będzie mieć siostrę Blanke..... I koniec. O bracie nie chce słyszeć hehe. A na Bridget też byłam, uwielbiam ją :-D

Ja też dziewczyny myślę iść do gina dopiero 18, wtedy już będzie 7 tydzień więc przynajmniej mam nadzieje serducho zobaczę, a jak pójdę wcześniej nie będzie biło to tylko się zestresuje

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
U nas rozważyliśmy dwie opcje- Helenka lub Pawełek ;-) Choć ja tak po cichu mam przeczucie że będzie córka :-D O ile planowanie płci jest możliwe, zrobiliśmy wszystko wg wskazówek, żeby była córcia ;-)

hchy3e3ktqkriidb.png

A tak w ogóle z innej beczki, wybiegając w przyszłość... Słyszałyście o możliwości zrobienia cesarki i plastyki brzucha jednocześnie? :p
Nie opowiadałam o sobie aż tak szczegółowo ale już tłumaczę. Miałam problem z otyłością, rok temu chirurgicznie zmniejszono mi żołądek, od tej pory schudłam 66kg. Skóra- wiadomo, w opłakanym stanie... Czeka mnie plastyka brzucha i piersi... W ciążę chciałam zajść przed , żeby nie rozciągać tej skóry na nowo. No i stąd moje pytanie o plastykę brzucha, zawsze to jedna operacja mniej ;-) Mój pierwszy poród to była cesarka i za drugim razem nie rozważam innej opcji ;-)

hchy3e3ktqkriidb.png

1475640809152.jpg

A to właśnie efekty mego chudnięcia, więc możecie się domyślić w jakim stanie jest moja skóra [emoji12]

hchy3e3kyfuof7qc.png

Załączniki

• 1475640809152.jpg
    1475640809152.jpg
    70,4 KB · Wyświetleń: 723
reklama
Do góry