reklama
A byłaś już może na wizycie u ginekologa??Znam to... Synek jakieś 2 lata męczył mnie o rodzeństwo... Dla świętego spokoju wmówiłam mu, że małe dziecko budziłoby go w nocy itp więc odpuścił ;-) Ale jak mu powiedziałam parę dni temu, że będzie miał rodzeństwo...no chyba nigdy nie widziałam w jego oczkach tyle radości [emoji7][emoji178] Nawet już wspólnie imiona wybraliśmy
KaSia86
Fanka BB :)
No właśnie nie, wizytę mam dopiero 27, bo takie są kolejki do mego lekarza. Ale robiłam 2 razy betę więc wszystko jest na dobrej drodze... W przyszłym tygodniu, może za dwa planuję pójść jeszcze prywatnie zrobić samo usg, dla własnego spokoju :-) A Ty kiedy masz wizytę?A byłaś już może na wizycie u ginekologa??
Dopiero 18go i to prywatnie bo do mojego tez ciezko sie dostac..No właśnie nie, wizytę mam dopiero 27, bo takie są kolejki do mego lekarza. Ale robiłam 2 razy betę więc wszystko jest na dobrej drodze... W przyszłym tygodniu, może za dwa planuję pójść jeszcze prywatnie zrobić samo usg, dla własnego spokoju :-) A Ty kiedy masz wizytę?
KaSia86
Szybko minie ;-) To już lada chwila, a przynajmniej pewniejsze będzie, że już serduszko usłyszymy [emoji178]Dopiero 18go i to prywatnie bo do mojego tez ciezko sie dostac..
*Vanilia*
Moderatorka
Kasia moja mała też oszalała że szczęścia, i tylko przykłada głowe do mojego brzucha i mówi że jeszcze nie kopie. Wymyśliła że będzie mieć siostrę Blanke..... I koniec. O bracie nie chce słyszeć hehe. A na Bridget też byłam, uwielbiam ją
Ja też dziewczyny myślę iść do gina dopiero 18, wtedy już będzie 7 tydzień więc przynajmniej mam nadzieje serducho zobaczę, a jak pójdę wcześniej nie będzie biło to tylko się zestresuje
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też dziewczyny myślę iść do gina dopiero 18, wtedy już będzie 7 tydzień więc przynajmniej mam nadzieje serducho zobaczę, a jak pójdę wcześniej nie będzie biło to tylko się zestresuje
KaSia86
U nas rozważyliśmy dwie opcje- Helenka lub Pawełek ;-) Choć ja tak po cichu mam przeczucie że będzie córka O ile planowanie płci jest możliwe, zrobiliśmy wszystko wg wskazówek, żeby była córcia ;-)Kasia moja mała też oszalała że szczęścia, i tylko przykłada głowe do mojego brzucha i mówi że jeszcze nie kopie. Wymyśliła że będzie mieć siostrę Blanke..... I koniec. O bracie nie chce słyszeć hehe. A na Bridget też byłam, uwielbiam ją
KaSia86
A tak w ogóle z innej beczki, wybiegając w przyszłość... Słyszałyście o możliwości zrobienia cesarki i plastyki brzucha jednocześnie?
Nie opowiadałam o sobie aż tak szczegółowo ale już tłumaczę. Miałam problem z otyłością, rok temu chirurgicznie zmniejszono mi żołądek, od tej pory schudłam 66kg. Skóra- wiadomo, w opłakanym stanie... Czeka mnie plastyka brzucha i piersi... W ciążę chciałam zajść przed , żeby nie rozciągać tej skóry na nowo. No i stąd moje pytanie o plastykę brzucha, zawsze to jedna operacja mniej ;-) Mój pierwszy poród to była cesarka i za drugim razem nie rozważam innej opcji ;-)
Nie opowiadałam o sobie aż tak szczegółowo ale już tłumaczę. Miałam problem z otyłością, rok temu chirurgicznie zmniejszono mi żołądek, od tej pory schudłam 66kg. Skóra- wiadomo, w opłakanym stanie... Czeka mnie plastyka brzucha i piersi... W ciążę chciałam zajść przed , żeby nie rozciągać tej skóry na nowo. No i stąd moje pytanie o plastykę brzucha, zawsze to jedna operacja mniej ;-) Mój pierwszy poród to była cesarka i za drugim razem nie rozważam innej opcji ;-)
reklama