reklama
Vanilia dostałaś zwolnienie?
Ja dzisiaj jadę do mojej koleżanki na ploty i zamierzam jej powiedzieć. Już widzę jej reakcje Ona ma trójkę dzieci z pijakiem który właśnie odszedł do innej i nie rozumie że ktoś może być szczęśliwy i chcieć trzecie dziecko bo to kłopot i wydatek.
Ja dzisiaj jadę do mojej koleżanki na ploty i zamierzam jej powiedzieć. Już widzę jej reakcje Ona ma trójkę dzieci z pijakiem który właśnie odszedł do innej i nie rozumie że ktoś może być szczęśliwy i chcieć trzecie dziecko bo to kłopot i wydatek.
Chyba zależy od długości cyklu też bo tak to mi by wychodził 3.06 pozostało czekać na wizytę te terminy też są ruchome...Dziewczyny piękne bety! Tylko tak dalej! Gratuluję!
Becia witaj ! mówisz ze w pierwszym cyklu się udało? Super! Jeśli ostatnią miesiączkę miałaś 29.08 to termin wychodzi na 05.06, dobrze mówię?
Anika84, wiesz u mnie zawsze byl problem z okresem. nie mialam ich regularnych.. przez ostatnie 3 miesiace wyrownal mi sie, i moj cykl z ost 3 miesiecy to ok 32 dni. niby wychodzi 19.06, ale i tak okaze sie to na usg i po beta. narazie nei chce sie z tym wszystkim spieszyc..
camel
Fanka BB :)
Witam wszystkie nowe dziewczyny. Jestem w pracy i nie ogarniam co ktora pisze z osobna wiec wybaczcie...
Ja padam ze zmeczenia..najchetniej polozylabym sie do lozka...oczy mnie szczypia jakby ktos piaskiem sypal. W czwartek mam wizyte. Zobaczymy czy cos bedzie widac....
Ja padam ze zmeczenia..najchetniej polozylabym sie do lozka...oczy mnie szczypia jakby ktos piaskiem sypal. W czwartek mam wizyte. Zobaczymy czy cos bedzie widac....
reklama