reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Jak ja bym chciała już do Was dołączyć :) Ale termin okresu mam na środę, ale mam przeczucia, że się udało :) Dół brzucha ciągnie, a piersi bolą... Trzymajcie kciuki!

reklama
Dziewczyny piękne bety! Tylko tak dalej! Gratuluję!

Becia witaj ! :) mówisz ze w pierwszym cyklu się udało? Super! Jeśli ostatnią miesiączkę miałaś 29.08 to termin wychodzi na 05.06, dobrze mówię?

svchs65gg8talrm7.png

Vanilia dostałaś zwolnienie?
Ja dzisiaj jadę do mojej koleżanki na ploty i zamierzam jej powiedzieć. Już widzę jej reakcje :errr: Ona ma trójkę dzieci z pijakiem który właśnie odszedł do innej i nie rozumie że ktoś może być szczęśliwy i chcieć trzecie dziecko bo to kłopot i wydatek.

Dziewczyny piękne bety! Tylko tak dalej! Gratuluję!

Becia witaj ! :) mówisz ze w pierwszym cyklu się udało? Super! Jeśli ostatnią miesiączkę miałaś 29.08 to termin wychodzi na 05.06, dobrze mówię?

svchs65gg8talrm7.png
Chyba zależy od długości cyklu też bo tak to mi by wychodził 3.06 pozostało czekać na wizytę te terminy też są ruchome...

Anika84, wiesz u mnie zawsze byl problem z okresem. nie mialam ich regularnych.. przez ostatnie 3 miesiace wyrownal mi sie, i moj cykl z ost 3 miesiecy to ok 32 dni. niby wychodzi 19.06, ale i tak okaze sie to na usg i po beta. narazie nei chce sie z tym wszystkim spieszyc..

Witam wszystkie nowe dziewczyny. Jestem w pracy i nie ogarniam co ktora pisze z osobna wiec wybaczcie...
Ja padam ze zmeczenia..najchetniej polozylabym sie do lozka...oczy mnie szczypia jakby ktos piaskiem sypal. W czwartek mam wizyte. Zobaczymy czy cos bedzie widac....

f2w3yx8dy6p2kxcf.png

Witam nowe kolezanki :-) :) a tym, ktore robily bety i pieknie rosna gratuluje! Ja nie planuje robic, czekam na razie do wizyty, na ktora jeszcze sie nie umowilam.
Camel chyba masz jako pierwsza wizyte wiec powodzenia!

reklama
Anika oczywiście, że można :) I zamierzam zrobić w taki spsob badania prenatalne.
Dziewczyny czy któraś może przed ciążą miała podwyższone TSH albo prolaktyne?

Do góry