reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
Witam nowe dziewczyny.i gratuluję!
Udało mi się umówić wizytę na ten czwartek na 16.00! Pakiet luxmed mi się uruchomił ale jak to wygląda w praktyce to się okaże :)

Witam nowe Mamusie :)
Wpisujcie się Kochane do tabelki

svchs65gg8talrm7.png

Camel strasznie długo :( Jakieś problemy zdrowotne mieliście czy po prostu się nie udawało?
Leczylismy sie staralismy i ciezko bylo zaskoczyc...i w koncu sie udalo....teraz tez juz dlugo...ale mniej intensywnie niz ostatnio...wiec teraz czekamy z niecierpliwoscia z i mega duzym stresem czy sie uda....

f2w3yx8dy6p2kxcf.png

Cześć Mamusie [emoji8] Kurcze, Wy tu lada chwila macie wizyty, a mój lekarz przyjmie mnie dopiero 27.10 [emoji53] Chyba jutro zadzwonię do mojego poprzedniego gina i umówię się prywatnie na samo usg [emoji12] Już nie mogę się doczekać, żeby zobaczyć Kruszynkę [emoji178][emoji7]

hchy3e3kvlp643ll.png

Ja sie dopisze do tabelki jak juz lekarz mi określi termin :)
Btw sprawdzalam czy sie tutaj ten wątek nie pojawia i nie było :D dopiero po nadrobieniu zaleglosci wiem, ze był w innym miejscu i w koncu został przeniesiony - super ! :)

Hej Dziewczyny! Chcialabym sie do Was przylaczyc. Ostatnia @ mialam 27.08. Tydzien temu test pokazal 2 kreseczki. Nie wytrzymalam i poszlam na usg w tamtym tyg. poprosu nie moglam uwiezyc. Widzialam pecherzyk ale serduszka jeszcze nie bylo to byl 5 tyg. wiec nic dziwnego. :) Ale pecherzyk widzialam :):) i teraz czekam. Czekanie jest najgorsze. z tego co wyliczylam termin mam na 3 czerwca. i jestem w 6 tyg ciazy. ale dokladnie bede wiedziala dopiero po wizycie u lekarza. Ciesze sie bardzo tylko ciagle mam obawy czy to aby na pewno sie udalo :) A i oczywiscie gratuluje Wam wszytkim Dziewczynki!!!!!

Właśnie zaczęłam się zastanawiać czy w czwartek będzie widać serduszko? Jak nie będzie to umówię się na kolejną wizytę za tydzień po za tym mam kilka pytań no i lekarz który przepisał mi luteine prosił żeby jak najszybciej zkonsultowac się z ginekologiem.

reklama
Hej Dziewczyny! Chcialabym sie do Was przylaczyc. Ostatnia @ mialam 27.08. Tydzien temu test pokazal 2 kreseczki. Nie wytrzymalam i poszlam na usg w tamtym tyg. poprosu nie moglam uwiezyc. Widzialam pecherzyk ale serduszka jeszcze nie bylo to byl 5 tyg. wiec nic dziwnego. :) Ale pecherzyk widzialam :):) i teraz czekam. Czekanie jest najgorsze. z tego co wyliczylam termin mam na 3 czerwca. i jestem w 6 tyg ciazy. ale dokladnie bede wiedziala dopiero po wizycie u lekarza. Ciesze sie bardzo tylko ciagle mam obawy czy to aby na pewno sie udalo :) A i oczywiscie gratuluje Wam wszytkim Dziewczynki!!!!!
Masz taki sam termin ostatniej @ co ja! Witaj ;)

Do góry