reklama
camel
Fanka BB :)
Leczylismy sie staralismy i ciezko bylo zaskoczyc...i w koncu sie udalo....teraz tez juz dlugo...ale mniej intensywnie niz ostatnio...wiec teraz czekamy z niecierpliwoscia z i mega duzym stresem czy sie uda....Camel strasznie długo Jakieś problemy zdrowotne mieliście czy po prostu się nie udawało?
KaSia86
Cześć Mamusie [emoji8] Kurcze, Wy tu lada chwila macie wizyty, a mój lekarz przyjmie mnie dopiero 27.10 [emoji53] Chyba jutro zadzwonię do mojego poprzedniego gina i umówię się prywatnie na samo usg [emoji12] Już nie mogę się doczekać, żeby zobaczyć Kruszynkę [emoji178][emoji7]
sunnyday
Hej Dziewczyny! Chcialabym sie do Was przylaczyc. Ostatnia @ mialam 27.08. Tydzien temu test pokazal 2 kreseczki. Nie wytrzymalam i poszlam na usg w tamtym tyg. poprosu nie moglam uwiezyc. Widzialam pecherzyk ale serduszka jeszcze nie bylo to byl 5 tyg. wiec nic dziwnego. Ale pecherzyk widzialam i teraz czekam. Czekanie jest najgorsze. z tego co wyliczylam termin mam na 3 czerwca. i jestem w 6 tyg ciazy. ale dokladnie bede wiedziala dopiero po wizycie u lekarza. Ciesze sie bardzo tylko ciagle mam obawy czy to aby na pewno sie udalo A i oczywiscie gratuluje Wam wszytkim Dziewczynki!!!!!
Właśnie zaczęłam się zastanawiać czy w czwartek będzie widać serduszko? Jak nie będzie to umówię się na kolejną wizytę za tydzień po za tym mam kilka pytań no i lekarz który przepisał mi luteine prosił żeby jak najszybciej zkonsultowac się z ginekologiem.
reklama
Masz taki sam termin ostatniej @ co ja! WitajHej Dziewczyny! Chcialabym sie do Was przylaczyc. Ostatnia @ mialam 27.08. Tydzien temu test pokazal 2 kreseczki. Nie wytrzymalam i poszlam na usg w tamtym tyg. poprosu nie moglam uwiezyc. Widzialam pecherzyk ale serduszka jeszcze nie bylo to byl 5 tyg. wiec nic dziwnego. Ale pecherzyk widzialam i teraz czekam. Czekanie jest najgorsze. z tego co wyliczylam termin mam na 3 czerwca. i jestem w 6 tyg ciazy. ale dokladnie bede wiedziala dopiero po wizycie u lekarza. Ciesze sie bardzo tylko ciagle mam obawy czy to aby na pewno sie udalo A i oczywiscie gratuluje Wam wszytkim Dziewczynki!!!!!