A mama wie że jesteś w ciąży? Kłótnie na bok szkoda życia. Ja odkąd moja mama pokonała raka o wiele bardziej to doceniam.A ja się pokłóciłam z mamą, tzn. ona się na mnie obraziła, a jutro lecę do Polski... ciekawe czy się odezwie czy będę musiała pomieszkać u teściowej. Takie problemy w 13 tc u mnie W piątek idę na badania genetyczne, trzymajcie kciuki dziewczyny. Trochę się stresuję, ale wierzę, że wszystko będzie dobrze. Nadal wymiotuję, najczęściej po większym wysiłku, nawet po spacerze się zdarza. Jutro mam lot i mam nadzieję, że jakoś go przeżyję. Jak coś to posłużę się woreczkiem w samolocie [emoji14] Oby jednak wszystko poszło dobrze i obym doleciała cała i zdrowa. Dobrze, że chociaż kontakty z teściową mam dobre na wszelki wypadek. Także życzcie mi szczęścia!
reklama
Bellax123!
Fanka BB :)
nie, tylko te przecenione. Rabat sam się nalicza, to jest właśnie ten upust z wyprzedaży. Ja strzelałam że taki jak mam teraz ( mam 36/38, więc obstawiałam ten większy dla wygody). Najwyżej oddamZ tych nie przecenionych jest dostępna rozmiarowka. A skąd taki rabat? Ile tam jest ładnych rzeczy na potem tunik itp. Nigdy w h&m nie zatrzymywałam się w tym dziale. Jutro jadę do Krakowa na wizytę ale z mężem on nie ma teraz czasu na zakupy bo bym wstąpiła sprawdzić jaki rozmiar muszę zamówić jak coś [emoji3]
Jasne że wie od początku ciąży wie. Tylko niestety jest bardzo konfliktową osoba i jak coś jej się nie podoba to zaraz się obraża i nie odzywa. Potrafi zwyzywac ludzi jak ktoś jej podpadnie i nie obchodzi jej ze komuś np jest smutno w tym momencie. A dzisiaj się na mnie obraziła, bo szłam na zakupy i nie chciałam z nią pogadać na Skypie przez minute, bo mąż już czekał i nie miałam czasu. Także jeśli nie przyjedzie po mnie na lotnisko to jadę do teściowej. Nic na siłę...
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
U
użytkownik 16
Gość
Ja jak byłam w weekend w warszawie mialam nadzieje ze w Arkadii znajdę hm mama ale niestety nie było bo sama poluje na ich dżinsy.nie, tylko te przecenione. Rabat sam się nalicza, to jest właśnie ten upust z wyprzedaży. Ja strzelałam że taki jak mam teraz ( mam 36/38, więc obstawiałam ten większy dla wygody). Najwyżej oddam
Bellax123!
ja się chyba w piątek przejdę do hm u nas bo nigdy nawet nie rozgladałam się czy ten dział dla mam jest. Bo jak jest to sobie poprzymierzam i posprawdzam rozmiary a potem będę wyczekiwać promocjiJa jak byłam w weekend w warszawie mialam nadzieje ze w Arkadii znajdę hm mama ale niestety nie było bo sama poluje na ich dżinsy.
Zając Czerwcowy
Dziewczyny... czy Wy tez czasem nie jecie kolacji ? Ja np. Dzis nie mam w ogole ochoty na jedzenie... a mam wyrzut sumienia ze zamiast kolacji zjem owoce... ze powinnam zjesc porzadna kanapke... :-(
U
użytkownik 16
Gość
Każdy lekarz ci powie ze w ciazy się jje dla dwojga a nie za dwoje. Jak nie jestes głodna to najwidoczniej twój organizm tego pożywienia nie potrzebuje.Dziewczyny... czy Wy tez czasem nie jecie kolacji ? Ja np. Dzis nie mam w ogole ochoty na jedzenie... a mam wyrzut sumienia ze zamiast kolacji zjem owoce... ze powinnam zjesc porzadna kanapke... :-(
Heda
Chyba nie tylko kolacji... Ja to zwykle pogrzebie w jedzeniu i tyle... Nic mi nie smakuje. No oprócz niektórych owoców dziś na obiad maliny i truskawki... A jak myśle o kolacji od razu mi się niedobrze robi....Dziewczyny... czy Wy tez czasem nie jecie kolacji ? Ja np. Dzis nie mam w ogole ochoty na jedzenie... a mam wyrzut sumienia ze zamiast kolacji zjem owoce... ze powinnam zjesc porzadna kanapke... :-(
Bellax123!
owoce są zdrowsze i bardziej wartościowe niż kanapka no chyba że jesz z chleba orkiszowego z sałatą i całą masą warzyw. Nie przejmuj się ja pierwsze 4 tygodnie piłam alkohol (na szczęście nie duzo) i piłam litrami kawę bo nie wiedziałam że jestem w ciąży. Lekarz mnie bardzo uspokoił że było wcześnie i do bobasa to nawet nie docierało. Kolejne 5 tyg na słodyczach i zupkach chińskich- efekt ? -5 kg. Dopiero teraz wrócił mi apetyt i waga powoli rośnie. Nie przejmuj się. Nasze organizmy wiedzą co robią, jedz gdy jesteś głodnaDziewczyny... czy Wy tez czasem nie jecie kolacji ? Ja np. Dzis nie mam w ogole ochoty na jedzenie... a mam wyrzut sumienia ze zamiast kolacji zjem owoce... ze powinnam zjesc porzadna kanapke... :-(
reklama
Zając Czerwcowy
Wiem ze dla dwojga... ale mimo wszystko dzis jakos malo jadlam i tak nieregularnie ze mam wyrzuty ale obiecywalam sobie ze zmuszac sie nie bede ale jak pomysle o kanapce to mi zleKażdy lekarz ci powie ze w ciazy się jje dla dwojga a nie za dwoje. Jak nie jestes głodna to najwidoczniej twój organizm tego pożywienia nie potrzebuje.