reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Moja mama pewnie tez nie wie. Zrobię badania to sie dowiem [emoji12] a tak z innej beczki to można spać na brzuchu? Dzisiaj w nocy sie obudziłam właśnie w takiej pozycji u pózniej zasnąć nie mogłam bo sobie wkrecalam, ze dziecku cos zrobię

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Można spać na brzuszku... Korzystaj do póki się da... Na razie maleństwo jest dobrze chronione.

reklama
Ja mam 0-, mąż tak samo - przynajmniej mamy 100% pewność jaką grupę będzie miał maluch hehe
ale rozmawiałam z teściową, która pracuje w laboratorium i konflikt to nie tylko chodzi o ten czynnik rh (czy plus czy minus), ale tam jest jeszcze dalej, np. Ja mam 0 rh- RD czy jakoś tak i w tych jakby dalszych podgrupach też może byc konflikt, nawet jesli i matka i ojciec maja oboje (-) - byłam zdziwiona bo myślałam, że to niemożliwe.

74703e3ksg0ul1uj.png

Ja mam 0-, mąż tak samo - przynajmniej mamy 100% pewność jaką grupę będzie miał maluch hehe
ale rozmawiałam z teściową, która pracuje w laboratorium i konflikt to nie tylko chodzi o ten czynnik rh (czy plus czy minus), ale tam jest jeszcze dalej, np. Ja mam 0 rh- RD czy jakoś tak i w tych jakby dalszych podgrupach też może byc konflikt, nawet jesli i matka i ojciec maja oboje (-) - byłam zdziwiona bo myślałam, że to niemożliwe.

74703e3ksg0ul1uj.png
No też o tym pisałam ja mam przeciwciała na poziomie fenotypu. A jest jeszcze coś takiego ze oboje rodzice mogą mieć tą samą grupę krwi a dziecko może urodzić się z inną np po działkach znam takie przypadki

Poza tym grupę krwi dziedziczymy tylko po rodzicach i w zależności od ich grup krwi są różne możliwości :) ale tam w linku wszystko przedstawione na grafice

74703e3ksg0ul1uj.png

A ja się pokłóciłam z mamą, tzn. ona się na mnie obraziła, a jutro lecę do Polski... ciekawe czy się odezwie czy będę musiała pomieszkać u teściowej. Takie problemy w 13 tc u mnie :) W piątek idę na badania genetyczne, trzymajcie kciuki dziewczyny. Trochę się stresuję, ale wierzę, że wszystko będzie dobrze. Nadal wymiotuję, najczęściej po większym wysiłku, nawet po spacerze się zdarza. Jutro mam lot i mam nadzieję, że jakoś go przeżyję. Jak coś to posłużę się woreczkiem w samolocie :p Oby jednak wszystko poszło dobrze i obym doleciała cała i zdrowa. Dobrze, że chociaż kontakty z teściową mam dobre na wszelki wypadek. Także życzcie mi szczęścia!

A ja właśnie jeszcze raz wróciłam na stronę h&m i znalazłam swoj rozmiar i nawet mi się podobają!
Screenshot_20161122-201911.png

Mój na służbie ale co tam " kotku ja tylko na sekundę mogę zamówić spodnie ciążowe? Jest promocja.... [emoji23]" Pytałam bo on płaci:) ale jak widać tak go rozbawił mój telefon że sobie zamówiłam ;)

w57vyx8dubspq12k.png

Załączniki

• Screenshot_20161122-201911.png
    Screenshot_20161122-201911.png
    40,8 KB · Wyświetleń: 214
reklama
A ja właśnie jeszcze raz wróciłam na stronę h&m i znalazłam swoj rozmiar i nawet mi się podobają! Zobacz załącznik 784462
Mój na służbie ale co tam " kotku ja tylko na sekundę mogę zamówić spodnie ciążowe? Jest promocja.... [emoji23]" Pytałam bo on płaci:) ale jak widać tak go rozbawił mój telefon że sobie zamówiłam ;)

w57vyx8dubspq12k.png
Z tych nie przecenionych jest dostępna rozmiarowka. A skąd taki rabat? Ile tam jest ładnych rzeczy na potem tunik itp. Nigdy w h&m nie zatrzymywałam się w tym dziale. Jutro jadę do Krakowa na wizytę ale z mężem on nie ma teraz czasu na zakupy bo bym wstąpiła sprawdzić jaki rozmiar muszę zamówić jak coś [emoji3]

p19ucsqv6rf79f3c.png

Do góry