reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Ja mam okropna tesciowa... Taka wredna fałszywa baba ktora przy moim mezu slodka jak miod a jak go nie ma to tylko patrzy jak szpile wbic... Wrrr
Z mama tez sie kluce ale my mamy te same charakterki... Kiedys bylo duzo gorzej [emoji14]

oar8s65gmlqg37sx.png
O mam to samo ! Modliszka [emoji23][emoji16]

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Podejrzewam że gdybym mieszkała z teściowa to bym nie miała z nią tak dobrych stosunków jak teraz gdy mieszkam daleko od niej. Z mamą się trochę poprawiły po wyprowadzcce ale i tak niemiłosiernie wtrąca się do mojego życia. A gdy nie robię czegoś po jej myśli to jest obraza i teksty typu radz sobie sama.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny... czy Wy tez czasem nie jecie kolacji ? Ja np. Dzis nie mam w ogole ochoty na jedzenie... a mam wyrzut sumienia ze zamiast kolacji zjem owoce... ze powinnam zjesc porzadna kanapke... :-(

m3sx9jcg8o411yy9.png

Najlepiej jesc to na co ma sie ochote. Organizm sam ci podpowie czego mu brakuje. Aczkolwiek czytalam gdzie ze owocow wieczorem nie powinno sie jesc bo podnosza poziom cukru i fermentuja zwlaszcza jablka i winogrona.

Jak ty masz wyrzuty sumienia ze nie zjadłaś kolacji to co ja mam powiedzieć? Wczoraj cały dzień przeplakalam i nie miałam siły nawet podnieść się do kibelka. Siła wcisnelam w siebie sucha bułkę. Dzisiaj poza zupą na obiad i kanapką wieczorem tez nic nie jadłam. Mama mówi ze przez to rozstanie z mężem zaglodzę maluszka. A tymczasem patrze na jedzenie i chce mi się wymiotować[emoji26]

m3sxrjjg5qsluqq6.png
...:( Ty to musisz jesc !

m3sx9jcg8o411yy9.png

Najlepiej jesc to na co ma sie ochote. Organizm sam ci podpowie czego mu brakuje. Aczkolwiek czytalam gdzie ze owocow wieczorem nie powinno sie jesc bo podnosza poziom cukru i fermentuja zwlaszcza jablka i winogrona.
Dobrze ze mandarynki do nich nie naleza ;-) od poczatku wychodzilam z zalozenia ze bede jadla wtedy kiedy mam na to ochote i to na co mam ochote. Ale im blizej II trymestru tym bardziej jakos rozsadek przemawia ale to tez wina tego ze mialam dzien wolny i kiepsko mi sie bylo zorganizowac. Jutro w pracyvwszystko wroci do normy ;)

m3sx9jcg8o411yy9.png

Je ze swoją matką nie rozmawiam od wielu lat. Ona ze swoimi wnukami nie rozmawiała nigdy i nigdy nie wyraziła takiej chęci. Nawet nie wiecie jak bardzo mi przykro w takim momencie. Biologiczny ojciec ma swoją rodzinę i też mu do niczego nie jestem potrzebna. Dobrze że mam swoją własną rodzinę ale w gorsze dni to ciut za mało.

dziewczyny ale tak szczerze , które lepsze nie chodzi kolory lecz o sam styl , no ja sama już nie wiem , serce podpowiada mi kołyskę a rozum łóżeczko
02greystars1_zps7efe7672.jpg
pTRU1-6961731dt.jpg

Załączniki

• 02greystars1_zps7efe7672.jpg
    02greystars1_zps7efe7672.jpg
    58,5 KB · Wyświetleń: 296
  • pTRU1-6961731dt.jpg
    pTRU1-6961731dt.jpg
    38,1 KB · Wyświetleń: 301
Majka bardzo to przykre :(
Cymera taka kolyska posluzy Ci jakieś pol roku później maluch wyrosnie tak jak z gondoli... Łóżeczko posluzy minimum 2 lata... Dla mnie wybor jest prosty bo nie lubie marnowac kasy [emoji14]

oar8s65gmlqg37sx.png

reklama
dziewczyny ale tak szczerze , które lepsze nie chodzi kolory lecz o sam styl , no ja sama już nie wiem , serce podpowiada mi kołyskę a rozum łóżeczko Zobacz załącznik 784472 Zobacz załącznik 784473
Lozeczko. My kolyske dostaniemy w spadku. Gdyby nie to kupowalabym lozeczko :-) na dluzej wystarczy. Dziewczynka po ktorej dostaniemy kolyske spala w niej 4 msc i wyrosla. Marnowanie pieniedzy jak dla mnie :)

m3sx9jcg8o411yy9.png

Do góry