reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

U mnie jakieś 5cm pod pępkiem jedno po lewej drugie po prawej... Ciężko opisać te ruchy tak jak by rybka płynęła i się otarła. Czasem jakby rybka zderzyła się że ścianką. Ja czuję to dość głęboko w brzuchu nie blisko skóry...taki pasożyt;)
A ja nic nie czuje [emoji52]

reklama
Swoja drogą Panie, któraś pisała że na stronie H&M co jakis czas rzucają na promocji spodnie ciążowe za normalne pieniądze. Nie wierzyłam, ale sama dziś upolowalam dżinsy za 75zł. Więc polecam zaglądać ;)

p19uyx8dakwwcbe2.png
I zamawiasz przez internet? Ja teraz nie wiedziałabym jaki mam rozmiar....

I zamawiasz przez internet? Ja teraz nie wiedziałabym jaki mam rozmiar....
Tak przez internet. Normalnie noszę 36, ale już teraz chętnie te obcisłe spodnie zamienię na rozmiar większe dla wygody (brzuszka jeszcze nie mam, ale biodra mi troszkę zmieniły się [emoji48]). Najwyżej zwrócę, albo sprzedam, myślę, że za tą cenę nie będzie problemu ;)

p19uyx8dakwwcbe2.png

Moja mama pewnie tez nie wie. Zrobię badania to sie dowiem [emoji12] a tak z innej beczki to można spać na brzuchu? Dzisiaj w nocy sie obudziłam właśnie w takiej pozycji u pózniej zasnąć nie mogłam bo sobie wkrecalam, ze dziecku cos zrobię

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry