reklama
I zamawiasz przez internet? Ja teraz nie wiedziałabym jaki mam rozmiar....Swoja drogą Panie, któraś pisała że na stronie H&M co jakis czas rzucają na promocji spodnie ciążowe za normalne pieniądze. Nie wierzyłam, ale sama dziś upolowalam dżinsy za 75zł. Więc polecam zaglądać
A jaką masz grupę?
Wstyd sie przyznać ale nie wiem a badania mam 2 grudnia
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
D
Deleted member 158674
Gość
Tak przez internet. Normalnie noszę 36, ale już teraz chętnie te obcisłe spodnie zamienię na rozmiar większe dla wygody (brzuszka jeszcze nie mam, ale biodra mi troszkę zmieniły się [emoji48]). Najwyżej zwrócę, albo sprzedam, myślę, że za tą cenę nie będzie problemuI zamawiasz przez internet? Ja teraz nie wiedziałabym jaki mam rozmiar....
To nie żaden wstyd, nie było Ci to potrzebne. A twoja mama nie wie? Lepiej zbadaj.Wstyd sie przyznać ale nie wiem a badania mam 2 grudnia
Zając Czerwcowy
Fanka BB :)
Są ??? Bylam dzis stacjonarnie i same po 150 i 140 zl... wchodze na strone !Swoja drogą Panie, któraś pisała że na stronie H&M co jakis czas rzucają na promocji spodnie ciążowe za normalne pieniądze. Nie wierzyłam, ale sama dziś upolowalam dżinsy za 75zł. Więc polecam zaglądać
Moja mama pewnie tez nie wie. Zrobię badania to sie dowiem [emoji12] a tak z innej beczki to można spać na brzuchu? Dzisiaj w nocy sie obudziłam właśnie w takiej pozycji u pózniej zasnąć nie mogłam bo sobie wkrecalam, ze dziecku cos zrobię
reklama
D
Deleted member 158674
Gość
Zakladka Wyprzedaż>Mama>DżinsySą ??? Bylam dzis stacjonarnie i same po 150 i 140 zl... wchodze na strone !
Jeszcze są, ale mały wybór rozmiarów