reklama
madziarra21
Fanka BB :)
Ja sie dowiedzialam podczas porodu jak urodzilam :-)Dziewczyny a tak już od doświadczonych mam. W którym tygodniu dowiedziałyscie się o płci swoich poprzednich dzieci ?
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Bellax123!
też mam wizytę w poniedziałek Oby do poniedziałku ^_^I ja chyba nie będę robić badań prenatalnych. I tak bym urodziła chore dziecko, a nie ma po co się stresować tyle czasu...
Mam kolejną wizytę w poniedziałek, nie mogę się doczekać [emoji5]
karola1234
Zaciekawiona BB
Ja już mam chłopca, sama mam dwie siostry i jakoś nie widzę się w różu i falbankach a teraz pewnie znów będzie chłopiec bo seksik był dzień przed owujacja (moje cykle są jak w zegarku, wręcz co do godziny) chociaż dziadkowie chyba czekają na wnusie
A to tak jak ja mialam rowniez 26.08 tyle ze ja mialam cykle dosc nieregularne czasem co 30,32,34 dni roznie...u mnie na usg ciaza ok.tydzien mlodsza...26.08, z pierwszego USG w 6tc ciąża młodsza o 2 tygodnie, z drugiego tydzień młodsza (dlatego w ogóle jest, bo kompletnie nie planowana [emoji6] )
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Zając Czerwcowy
Piekne !!! :-* gratuluje :-)Ja juz po. Nie pisałam wam bo nie chciałam Was martwić Ale mam od kilku dni lekkie plamienia różowe. W dodatku wczoraj aplikując luteine wieczorem wydawało mi się, że czuje palcem nisko szyjke. Ale świrowałam. Dziś do godziny 13 nie wyszłam z łóżka bo bałam sie ruszać. Niepotrzebnieee
Zobacz załącznik 781999Zobacz załącznik 782000
To mój bobuś nadal wg USG 4 dni starsze. Kość nosowa jest, NT 1,4 więc nie ma powodów do obaw i do badań prenatalnych. Plamienia mogą być bo łożysko położone nad szyjką i po większym wysiłku mogą sie pojawić więc zalecany odpoczynek. A sama szyjka długa na 6 cm co się rzadko podobno zdarza a ja głupia świrowałam
Pytałam o ruchy czy to możliwe że mogę już czuć bo dwa wieczory pod rząd miałam wrażenie jak leżałam z rękoma na brzuchu , że czuje od środka takie jakby dotyk skrzydełek motyla. Mówi gin ze wszystko możliwe bo w 2 ciąży szybciej czuć ruchy a wielkość dzidzi odpowiada prawie na 13 tydz więc jest to możliwe. nooo i co jeszcze...? Co do płci to nie chciał mòwic, ale ja coś między nogami widziałam. Nie wiem co to Było ale cos Było ) Ale jestem szczęśliwa
Dziekuje każdej z osobna za kciuki dziewczynki :*
tynka2506
U mnie był seks w owulacje wiec niby na chłopca ale nie wiem kogo bym chciała nie potrafiłabym zdecydować wiec dobrze ze ktoś tam u góry robi to za nas dzisiaj straszne byle głowy zastanawiam się czy mogę smarować się amolem np ?
Napisane na iPhone w aplikacji
Forum BabyBoom
Forum BabyBoom
motylek05
To tak jak u mnie dzien przed owulacji... . Wiec zobaczymy czy sie sprawdziJa już mam chłopca, sama mam dwie siostry i jakoś nie widzę się w różu i falbankach a teraz pewnie znów będzie chłopiec bo seksik był dzień przed owujacja (moje cykle są jak w zegarku, wręcz co do godziny) chociaż dziadkowie chyba czekają na wnusie
reklama
mlodamama21
Jasne ze mozeszU mnie był seks w owulacje wiec niby na chłopca ale nie wiem kogo bym chciała nie potrafiłabym zdecydować wiec dobrze ze ktoś tam u góry robi to za nas dzisiaj straszne byle głowy zastanawiam się czy mogę smarować się amolem np ?
Forum BabyBoom