reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

I ja chyba nie będę robić badań prenatalnych. I tak bym urodziła chore dziecko, a nie ma po co się stresować tyle czasu...
Mam kolejną wizytę w poniedziałek, nie mogę się doczekać [emoji5]

reklama
Dziewczyny a tak już od doświadczonych mam. W którym tygodniu dowiedziałyscie się o płci swoich poprzednich dzieci ?

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja sie dowiedzialam podczas porodu jak urodzilam :-)

uwo9dqk323h73wzt.png

Ja już mam chłopca, sama mam dwie siostry i jakoś nie widzę się w różu i falbankach :p a teraz pewnie znów będzie chłopiec bo seksik był dzień przed owujacja (moje cykle są jak w zegarku, wręcz co do godziny) chociaż dziadkowie chyba czekają na wnusie

26.08, z pierwszego USG w 6tc ciąża młodsza o 2 tygodnie, z drugiego tydzień młodsza (dlatego w ogóle jest, bo kompletnie nie planowana [emoji6] )

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
A to tak jak ja mialam rowniez 26.08 tyle ze ja mialam cykle dosc nieregularne czasem co 30,32,34 dni roznie...u mnie na usg ciaza ok.tydzien mlodsza...

uwo9dqk323h73wzt.png

Ja juz po. Nie pisałam wam bo nie chciałam Was martwić Ale mam od kilku dni lekkie plamienia różowe. W dodatku wczoraj aplikując luteine wieczorem wydawało mi się, że czuje palcem nisko szyjke. Ale świrowałam. Dziś do godziny 13 nie wyszłam z łóżka bo bałam sie ruszać. Niepotrzebnieee :)
Zobacz załącznik 781999Zobacz załącznik 782000
To mój bobuś :) nadal wg USG 4 dni starsze. Kość nosowa jest, NT 1,4 więc nie ma powodów do obaw i do badań prenatalnych. Plamienia mogą być bo łożysko położone nad szyjką i po większym wysiłku mogą sie pojawić więc zalecany odpoczynek. A sama szyjka długa na 6 cm co się rzadko podobno zdarza a ja głupia świrowałam :)
Pytałam o ruchy czy to możliwe że mogę już czuć bo dwa wieczory pod rząd miałam wrażenie jak leżałam z rękoma na brzuchu , że czuje od środka takie jakby dotyk skrzydełek motyla. Mówi gin ze wszystko możliwe bo w 2 ciąży szybciej czuć ruchy a wielkość dzidzi odpowiada prawie na 13 tydz więc jest to możliwe. :) nooo i co jeszcze...? Co do płci to nie chciał mòwic, ale ja coś między nogami widziałam. Nie wiem co to Było ale cos Było :)) Ale jestem szczęśliwa :)
Dziekuje każdej z osobna za kciuki dziewczynki :*

Piekne !!! :-* gratuluje :-)

m3sx9jcg8o411yy9.png

U mnie był seks w owulacje wiec niby na chłopca ale nie wiem kogo bym chciała nie potrafiłabym zdecydować wiec dobrze ze ktoś tam u góry robi to za nas :) dzisiaj straszne byle głowy zastanawiam się czy mogę smarować się amolem np ?

Napisane na iPhone w aplikacji
Forum BabyBoom
f2w33e3k3rxv2l9n.png

Ja już mam chłopca, sama mam dwie siostry i jakoś nie widzę się w różu i falbankach :p a teraz pewnie znów będzie chłopiec bo seksik był dzień przed owujacja (moje cykle są jak w zegarku, wręcz co do godziny) chociaż dziadkowie chyba czekają na wnusie
To tak jak u mnie dzien przed owulacji... :D. Wiec zobaczymy czy sie sprawdzi

wniduay3s76h08au.png

reklama
Do góry