reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Cześć,
Mam wynik pierwszej bety: 24 865, z tego by wynikało że 6/7 tydzień.
Badanie robiłam wczoraj 7t3d wg OM, w poniedziałek na USG pęcherzyk 15mm - brak echa zarodka.
Co myślicie?
Życzę zdrówka wszystkim.

reklama
Cześć,
Mam wynik pierwszej bety: 24 865, z tego by wynikało że 6/7 tydzień.
Badanie robiłam wczoraj 7t3d wg OM, w poniedziałek na USG pęcherzyk 15mm - brak echa zarodka.
Co myślicie?
Życzę zdrówka wszystkim.
1 nic nie mówi. Musisz poczekać na drugi wynik (po 72h) i sprawdzić czy prawidłowo przyrasta. wynik bardzo wysoki, więc jest nadzieja;)

w57vyx8d0y5gtqc5.png

Ludek scskam kciuki oby kolejna beta prawidłowo przyrosła.

Bellax bete można już po 48h powtórzyć
przy tak dużym wyniku lepiej po 72h. ja tak robiłam jak mi 1 wyszła 2500, a po 72h 4300 i według lekarza 71%po tym czasie przy takim wyniku było ok. no i dzidzia się rozwinęła. Też miałam pusty pęcherzyk na początku. Po co się denerwować że za mało przyrasta jak może być poprostu wolniejszy przyrost? ważne żeby po tych 72h przyrost był duży;) tak mi powiedziano ;)

w57vyx8d0y5gtqc5.png

reklama
przy tak dużym wyniku lepiej po 72h. ja tak robiłam jak mi 1 wyszła 2500, a po 72h 4300 i według lekarza 71%po tym czasie przy takim wyniku było ok. no i dzidzia się rozwinęła. Też miałam pusty pęcherzyk na początku. Po co się denerwować że za mało przyrasta jak może być poprostu wolniejszy przyrost? ważne żeby po tych 72h przyrost był duży;) tak mi powiedziano ;)

Mi tam zawsze zalecano po 48h badac przyrost, choć wiem, ze właśnie po 72h też część bada.

Do góry