Ja juz po. Nie pisałam wam bo nie chciałam Was martwić Ale mam od kilku dni lekkie plamienia różowe. W dodatku wczoraj aplikując luteine wieczorem wydawało mi się, że czuje palcem nisko szyjke. Ale świrowałam. Dziś do godziny 13 nie wyszłam z łóżka bo bałam sie ruszać. Niepotrzebnieee
Zobacz załącznik 781999Zobacz załącznik 782000
To mój bobuś
nadal wg USG 4 dni starsze. Kość nosowa jest, NT 1,4 więc nie ma powodów do obaw i do badań prenatalnych. Plamienia mogą być bo łożysko położone nad szyjką i po większym wysiłku mogą sie pojawić więc zalecany odpoczynek. A sama szyjka długa na 6 cm co się rzadko podobno zdarza a ja głupia świrowałam
Pytałam o ruchy czy to możliwe że mogę już czuć bo dwa wieczory pod rząd miałam wrażenie jak leżałam z rękoma na brzuchu , że czuje od środka takie jakby dotyk skrzydełek motyla. Mówi gin ze wszystko możliwe bo w 2 ciąży szybciej czuć ruchy a wielkość dzidzi odpowiada prawie na 13 tydz więc jest to możliwe.
nooo i co jeszcze...? Co do płci to nie chciał mòwic, ale ja coś między nogami widziałam. Nie wiem co to Było ale cos Było
) Ale jestem szczęśliwa
Dziekuje każdej z osobna za kciuki dziewczynki :*