zielinka
Fanka BB :)
Super ! Gratulacje ! Ja wdl miesiączki 2 tygodnie dłużej. Na kiedy masz termin [emoji4]wg USG mamy 6 tygodni i 4 dni a wg obliczeń ostatniej miesiączki 7 tygodni i 6dni ;D
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super ! Gratulacje ! Ja wdl miesiączki 2 tygodnie dłużej. Na kiedy masz termin [emoji4]wg USG mamy 6 tygodni i 4 dni a wg obliczeń ostatniej miesiączki 7 tygodni i 6dni ;D
Póki co 18.06.2017 lub 29.06.2016 - bliżej 14 tygodnia mamy to sobie uściślić.Super ! Gratulacje ! Ja wdl miesiączki 2 tygodnie dłużej. Na kiedy masz termin [emoji4]
Wiesz co ide z pakietu z pracy ale biektore badania bede miala platne- tak wyliczylam ze okolo 150 zl.Daj znać jak poszło. [emoji4] Idziesz prywatnie czy ze skierowaniem ?
Ja idę w przyszłym tygodniu i aż się boje jak to wyjdzie kosztowo [emoji32]
Ja mam dziś o 18Witaj Olga
Dziewczyny która z Nas ma w tym tygodniu wizytę? Kiedy trzymamy kciuki?
Nieeee badaniami krwi sie nie stresuje [emoji3] jeszcze ;-) za to na usg w sobote szlam z dusza na ramieniu na zasadzie - bedzie tam cos czy nie bedzie ;-) i chyba na kazde usg bede chodzila z przetrachem ;-)Ty idziesz jutro, a pojutrze też się tym stresujesz ?
Ja mam w sobote :-) wizyte u ginekologa , omowienie wynikow krwi, moczu no i pokaze usg [emoji7]Witaj Olga
Dziewczyny która z Nas ma w tym tygodniu wizytę? Kiedy trzymamy kciuki?
Jejku to tylko ja taka panikara ;P, póki co to każda czynność mnie stresuje, czy to USG czy krew czy inne elementy z pakietu badańNieeee badaniami krwi sie nie stresuje [emoji3] jeszcze ;-) za to na usg w sobote szlam z dusza na ramieniu na zasadzie - bedzie tam cos czy nie bedzie ;-) i chyba na kazde usg bede chodzila z przetrachem ;-)