reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Ja jutro ide na wszystkie badania. Ciekawe ile krwi bedą musieli ze mnie upuścic ;-)

m3sx9jcg8o411yy9.png

reklama
Analizuję wyniki moczu i one chyba są naprawde kiepskie. Liczne nablonki plaskie, leukocyty 20-30wpw, erytrocyty 5-8wpw, bakterie liczne ;/

Pojechałam sobie kupić dzisiaj spodnie na gumce ponieważ nie mam dużego brzuszka ale spodnie na guzik dość mocno mnie cisną No i się popłakałam w przymierzalni bo czułam się jak klops na wadze przytyłam tylko 1kg a mam wrażenie ze wszystko jest za małe postanowiłam chodzić w sukienkach , wiec sobie kolejna zakupiłam :) jak jest u Was tez czujecie się duże przecież to dopiero początek ciąży , jestem przerażona.
Mam jeszcze jedno pytanie to już do doświadczonych mam czy wakacje z takim 2/3 miesięcznym dzieckiem maja sens czy lepiej poczekać w domu i pojechać jak podrośnie. Jak było u was z pierwszymi wyjazdami ?

Napisane na iPhone w aplikacji
Forum BabyBoom
f2w33e3k3rxv2l9n.png
Jak moj mlody mial 3/4 miesiace pojechalismy na 16 dni nad morze. Bylo bardzo dobrze i bez problemowo.

Wczoraj zasnelam o 20:30 , a obudzilam sie dzis o 10 [emoji15]

Z tego co wiem to ciezarne nie musza czekac w kolejce do endokrynologa.

Co do wyjazdu to my bylismy nad morzem u znajomych ( ponad 500 km) z dwumiesiecznym dzieckiem. Przed jego roczkiem polecielismy na Rodos, a jak mial rok i 2 miesiace bylismy na Gran Canarii. Da sie, ale wiadomo, ze jest duzo ciezej niz samemu

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry