reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Jejku to tylko ja taka panikara ;P, póki co to każda czynność mnie stresuje, czy to USG czy krew czy inne elementy z pakietu badań ;)
Stres szkodzi ;-) dzidziul bedzie zestresowany i na co Ci to ;-) ? Ale szczerze mowiac przez 2 tyg jak czekalam na to pierwsze usg to wygryzlam paznokcie ;-)

m3sx9jcg8o411yy9.png

reklama
Ja wlasnie czekam przed gabinetem z usg. Obok mnie siedzi mama na oko 30 tydzien. Powiem Wam ze zazdroszcze jej juz tego brzuszka ;)

Ja tez ostatnio siedziałam przy takich mamach z dużym brzuszkiem i tez sobie tak pomyślałam że już bym tak chciała ech....

Ja mam w czwartek decydującą wizytę. Liczymy że krwiak się wchłania a dzidzia zdrowa. Już odliczam godziny...
Ja chciałabym już czuć ruchy ale jak widzę te duże brzuszki jestem trochę przerażona, lekko nie będzie ;)

Vanilia rozumiem :) my mamy mało wspólnego czasu, mąż dużo pracuje, latem prowadzimy pole namiotowe i we wrzesniu możemy wyskoczyć na pare dni na urlop - uwielbiam ten czas :)

74703e3ksg0ul1uj.png

Aleksandra i Sisi trzymam kciuki za dzisiaj i czekamy na wieści z brzuszka :)
Sisi ja przy ciąży z synkiem tak miałam że zazdrościłam tych większych brzuszków teraz cieszę się jak najdłużej jego brakiem :)

svchs65gg8talrm7.png

reklama
Do góry