reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Ja mam wizyte w środe. Na pewno bede miala tez usg, bo mam na kazdej wizycie. Zobaczymy co powie o moim tsh. Choc w zasadzie nie wiem czy czekac z tym do srody, czy zglosic sie z tym problemem wczesniej

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Majka musi być dobrze!!!
Mlodamama jęzor mam do ziemi na ten Twój obiadek :)

svchs65gg8talrm7.png

Ja pamiętam ze co nie ubrałam to za chwile miałam plamę na brzuchu :D musiałam się bardzo pilnować. I zahaczalam brzuchem o różne przedmioty :p zawsze szczupła a tu nagle z.przodu wyrosło coś :p

Ja podobnie jak Anika 84 kiedyś zazdrością patrzyłam a teraz wcale mi się nie spieszy :p

Witam nowe mamusie;-)

O rany ale pyszności tu serwujecie!!! Teraz będą za mną chodzić racuchy heheh:)

Dziewczyny "namówiłyście" mnie na tego rogale motherhood i właśnie zamówiłam!

Jutro mam wizytę u endokrynologa, bo mam TSH 3,15 i mój ginekolog uważa, że to za dużo. Zobaczymy co powie lekarz, bo pól roku temu też miałam taki wynik, ale przed ciążą to była norma.
Trzymam kciuki za wszystkie mamusie na badaniach:)

reklama
Do góry