reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Majka ja widzę szpital że swojego okna ale nie chce tutaj rodzic ze względu na opinie i brak możliwości wzięcia znieczulenia ale też dlatego że na bank byłaby do mnie pielgrzymka teściowej z dziećmi...... A wiadomo jak kobieta się czuję po porodzie. Wystarczy mi mąż [emoji4]

7v8rikgnfeynrbw6.png

reklama
Dzień dobry.
Dla mnie wakacje z 3m-cznym maluchem (zakładając, że nie jest to HNB ;) ) są wygodniejsze niż z roczniakiem ;) znam koleżanki, których dzieci jadły i spały także wakacje bomba, co 2-3h nakarmić, przewinąć i dalej luz ;) mój synek był nieodkładalny i non stop płakał więc szkoda nam było kasy na wyjazd skoro tak czy siak robiłabym to samo co w domu hehe

Ja uwielbiam wakacje z synkiem, jego radość, to jak poznaje nowe rzeczy (np. morze) - bezcenne. Dla mnie nie jest problemem zajmowanie się dzieckiem podczas wakacji, to super rodzinny czas i czerpię z niego garściami. Nikt nie przerywa telefonami, nie potrzeba załatwiać niczego - tylko my :)

74703e3ksg0ul1uj.png

Hi hi jak sobie przypomne jak dwie godziny po porodzie szlam sie kapac to smiac mi sie chce ... Bo tesciowa zaraz przyjedzie :errr:
Witam. Pogoda u mnie tez do kitu ale staram sie nie patrzec przez okno :laugh2:

Sytuacja opanowana. Byłam przed chwilą odebrać wyniki badań, wszystko ok oprócz PCT, Mam 0,38 a norma 0,17-0,35 i MONO# 0,83 a norma <0,8. Któraś z Was wie co to oznacza i czy moze wskazywac na cos powaznego? TSH dosc niskie 0,28. Norma 0,27-4,2

Ostatnia edycja:
Sytuacja opanowana. Byłam przed chwilą odebrać wyniki badań, wszystko ok oprócz PCT, Mam 0,38 a norma 0,17-0,35 i MONO# 0,83 a norma <0,8. Któraś z Was wie co to oznacza i czy moze wskazywac na cos powaznego? TSH dosc niskie 0,28. Norma 0,28-4,2
A kiedy idziesz z wynikami do lekarza?? Ja mam wizyte dopiero 16go....

uwo9dqk323h73wzt.png

reklama
Ja tez jestem Ania :-) to trzymajmy sie razem do tego 16go.na szczescie to tylko kilka dni juz...9 dni...

uwo9dqk323h73wzt.png
Dla mnie to cała wieczność, baardzo się niecierpliwię przed każdą wizytą :D Ale fajnie, że nie wyczekuję sama :)

Karola1234, dziekuje za odpowiedź, troszke mnie uspokoiłaś. To moje pierwsze badania krwi w ciąży i czuję się totalnie zielona w temacie :)

Do góry