reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Majka ja widzę szpital że swojego okna ale nie chce tutaj rodzic ze względu na opinie i brak możliwości wzięcia znieczulenia ale też dlatego że na bank byłaby do mnie pielgrzymka teściowej z dziećmi...... A wiadomo jak kobieta się czuję po porodzie. Wystarczy mi mąż [emoji4]

7v8rikgnfeynrbw6.png

reklama
Dzień dobry.
Dla mnie wakacje z 3m-cznym maluchem (zakładając, że nie jest to HNB ;) ) są wygodniejsze niż z roczniakiem ;) znam koleżanki, których dzieci jadły i spały także wakacje bomba, co 2-3h nakarmić, przewinąć i dalej luz ;) mój synek był nieodkładalny i non stop płakał więc szkoda nam było kasy na wyjazd skoro tak czy siak robiłabym to samo co w domu hehe

Ja uwielbiam wakacje z synkiem, jego radość, to jak poznaje nowe rzeczy (np. morze) - bezcenne. Dla mnie nie jest problemem zajmowanie się dzieckiem podczas wakacji, to super rodzinny czas i czerpię z niego garściami. Nikt nie przerywa telefonami, nie potrzeba załatwiać niczego - tylko my :)

74703e3ksg0ul1uj.png

Hi hi jak sobie przypomne jak dwie godziny po porodzie szlam sie kapac to smiac mi sie chce ... Bo tesciowa zaraz przyjedzie :errr:
Witam. Pogoda u mnie tez do kitu ale staram sie nie patrzec przez okno :laugh2:

Sytuacja opanowana. Byłam przed chwilą odebrać wyniki badań, wszystko ok oprócz PCT, Mam 0,38 a norma 0,17-0,35 i MONO# 0,83 a norma <0,8. Któraś z Was wie co to oznacza i czy moze wskazywac na cos powaznego? TSH dosc niskie 0,28. Norma 0,27-4,2

Ostatnia edycja:
Sytuacja opanowana. Byłam przed chwilą odebrać wyniki badań, wszystko ok oprócz PCT, Mam 0,38 a norma 0,17-0,35 i MONO# 0,83 a norma <0,8. Któraś z Was wie co to oznacza i czy moze wskazywac na cos powaznego? TSH dosc niskie 0,28. Norma 0,28-4,2
A kiedy idziesz z wynikami do lekarza?? Ja mam wizyte dopiero 16go....

uwo9dqk323h73wzt.png

reklama
Ja tez jestem Ania :-) to trzymajmy sie razem do tego 16go.na szczescie to tylko kilka dni juz...9 dni...

uwo9dqk323h73wzt.png
Dla mnie to cała wieczność, baardzo się niecierpliwię przed każdą wizytą :D Ale fajnie, że nie wyczekuję sama :)

Karola1234, dziekuje za odpowiedź, troszke mnie uspokoiłaś. To moje pierwsze badania krwi w ciąży i czuję się totalnie zielona w temacie :)

Do góry